čestitamo

Vanna je postala baka! Njezin sin Luka dobio je dijete, a poznat je i spol bebe

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL/Ilustracija
Zagreb: Snimanje filma na Dolcu
Foto: PROMO
Foto: PROMO
Foto: Promo
Vanna
Foto: Instagram
Foto: Sanja Agić
Foto: Privatni album
vanna
Foto: Danijel Berković/Pixsell
vanna
Foto: Mediteran film
vanna
Foto: Sanja Agić
08.07.2023.
u 13:00
Ove lijepe vijesti potvrdio je Vannin suprug Andrija Vrdoljak koji je otkrio i spol djeteta.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Ivana Vrdoljak Vanna postala je baka! Story.hr piše da je ove vijesti potvrdio Vannin suprug Andrija Vrdoljak. Naime, njihov sin Luka (26) dobio je djevojčicu.

- Da, istina je. Naš sin Luka postao je otac i jako smo sretni zbog toga. Bit će još unučića, pa slobodno nazovite kada ponovno postanemo baka i djed – rekao je Vrdoljak.

Podsjetimo, Vanna i Andrija nedavno su proslavili 25 godina braka. Njih su se dvoje vjenčali 1998. godine, a zajedno su dobili dvoje djece - 1997. Vanna je rodila sina Luku, a 2001. godine kćer Janu. Jednom je prilikom Vanna progovorila o svojim nasljednicima.

- Moja djeca nisu impresionirana svijetom poznatih. Ne privlači ih to, ali pozdravljaju sudjelovanje u nečemu što im voli član obitelji i čemu je posvećen. Luka završava studij povijesti i kroatologije, posvećen je tome. Jana studira komunikologiju. Važno mi je da ne lutaju i ne budu bezvoljni. Mislim da u svakoj zemlji postoji nešto što građane živcira, pa tako i nas. Nastojim im skrenuti pozornost na to da kao pojedinci svojim primjerom i stručnošću svijet i život možemo učiniti boljim i moralnijim. Zemlju i društvo stvaramo mi. I sama u granicama svog talenta stvaram glazbu koja je mnogima inspirativna i negdje dodiruje. Ne bavim se ničim fatalnim ni vitalnim, ali ako nekome bojim život lijepim bojama – super - rekla je tada pjevačica.

VEZANI ČLANCI:

Inače, Vanna svoj privatni život voli držati daleko od očiju javnosti. Mnogi pamte Vanninu pobjedu na Dori i nastup na Eurosongu 2001. godine u Kopenhagenu kada je nastupila s pjesmom 'Strune ljubavi'. Pjevačica je tada bila trudna sa svojom kćeri.

Vanna je kćer pokazala i prije nekoliko godina kada je ona glumila u njezinom spotu za pjesmu 'Puna memorija'. Tada se njezina kćer s njom pojavila i na nekoliko događanja.

- Namjerno to nisam isticala jer stvarno nisam tip koji svoju glazbu promovira putem djece i rodbine. No, Janu su prepoznali ljudi na Instagramu i naravno da mi je drago što hvale njezinu rolu u spotu – rekla je pjevačica prilikom objave ovog videospota. Video je prikazan skoro 1.500.000 puta, a s Janom je tada glumio Filip Srpak. 

Janu smo imali prilike gledati i na televiziji, kada se pojavila kao iznenađenje svojoj mami. Njih dvije tada su i zaplesale. 

VIDEO Lovro Juraga komentira aktualna događanja na estradi

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

SA
Sarma
20:31 08.07.2023.

Voc hepnd nau

Avatar Behemot
Behemot
19:56 08.07.2023.

Klan Vrdoljak neće nikada izumrijeti.