52. rođendan

Vanna proslavila veliki dan i zaradila brojne komplimente, javila se Nina Badrić: 'Tebi godine idu unazad'

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Promocija Vanninog albuma
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL/Ilustracija
Zagreb: Snimanje filma na Dolcu
Foto: PROMO
Foto: PROMO
Foto: Promo
Vanna
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Sanjin Struikić/PIXSELL
Foto: Siniša Hančić/PIXSELL
Foto: Privatni album
02.09.2022.
u 16:34
Give me 5 i još dvije. Slobodno pretjerujte. Hvala vam- napisala je Vanna uz slavljeničke fotografije na kojima je pozirala s osmjehom od uha do uha, a u komentarima su se ubrzo nanizale brojne lijepe čestitke među kojima su i oni Bojane Gregorić Vejzović, Barbare Kolar i Nine Badrić te brojnih drugih.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Vanna iza sebe ima tri desetljeća uspješne karijere, brojne albume i hitove, a sada je obilježila važan dan, svoj 52. rođendan.

-Give me 5 i još dvije. Slobodno pretjerujte. Hvala vam- napisala je Vanna uz slavljeničke fotografije na kojima je pozirala s osmjehom od uha do uha, a u komentarima su se ubrzo nanizale brojne lijepe čestitke među kojima su i oni Bojane Gregorić Vejzović, Barbare Kolar i Nine Badrić te brojnih drugih.

''Sve najbolje draga Vanna'', ''Tebi idu unazad, sretan i zavrti rundu'', ''Stoje ti najbolje kao i sve'', ''Svako dobro mlada ženo, meni si bolja sada nego prije... godina'', ''Dobro ti stoji'', 'Godine joj ne mogu ništa'', ''Predivna žena'', samo je dio komentara.

Podsjetimo, Vanna je nedavno održala koncert za pamćenje na 35. danima piva u Karlovcu. Za koncert je odabrala posebnu kombinaciju, zbog koje su do posebnog izražaja došle njene vitke noge.  Glazbenica je odlično izgledala u crnoj haljinici, koja joj je savršeno pristajala. Kombinaciju je upotpunila sandalama na visoku petu u smeđoj boji. 

Već ranije se u jednom intervjuu osvrnula na svoj izgled i stil odijevanja, te je kazala kako nije pobornica estetskih korekcija. 

- Sve svoje pjesme pjevam iz originalnog tonaliteta, i dalje nosim mini suknje i još uvijek mogu napisati pjesmu za vrhove top-lista - odgovorila je Vanna na pitanje kako gleda na starost.

- Kolege, a naročito kolegice koje su u ovom poslu otprilike dugo kao i ja a da su ostavile traga i imaju na repertoaru desetak ozbiljnih hitova, nikako ne mogu smatrati konkurencijom. To ja smatram poticajnim okruženjem - rekla je glazbenica pa se osvrnula na tajnu svog izgleda.

- I da mi nije posao izlaziti pred publiku, vjerojatno bih se trudila oko izgleda jer je svakoj ženi draže kad izgleda maksimalno dobro u okviru svojih mogućnosti tj. unutar nekih danih gabarita. Pazim na prehranu, redovito vježbam, ali ne u teretani nego kod kuće, njegujem se i to je otprilike to. Nisam pobornik plastične ljepote i vrlo očitih estetskih operacija, čak ni ekstenzije u kosi skoro pa ne podnosim - iskrena je Vanna.

VIDEO Anđa Marić: 'Ljudi su mislili da sam pijana jer od bolesti nisam mogla hodati. Jedna je gospođa rekla: vidi je kakva je, nije ni čudno da su joj uzeli dijete...

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.