večera za 5 na selu

Vatrogasac Mirko oduševio večerom, ali ne i ponašanjem: 'Nedostatak je što je bio ukočen'

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
03.11.2021.
u 21:30
Za glavno jelo Mirko je napravio pileću roladu s mlincima: „Odlično, nemam zamjerke, sve pohvale jer sam probala nešto novo“ – komentirala je Rea, a jelo se svima svidjelo.
Pogledaj originalni članak

U srijedu navečer u showu 'Večera za 5 na selu' kuhao je simpatični Mirko Večerić, a gostima je ponudio domaće namirnice i tradicionalna jela pa dobio visoke ocjene.

Vatrogasac Mirko jako se potrudio kako bi gostima ponudio ukusna jela, što se vidjelo i u njegovoj slasnoj ponudi na stolu. Za predjelo pripremio „kašnjake“ – lisnato tijesto punjeno s heljdinom kašom i bučinim uljem, što je sve oduševilo okusom.

Foto: RTL
„Ostala sam ugodno iznenađena jer kaša zna biti suha, ali bilo je pun pogodak“, pohvalila je Rea, a i kuhar Marko je odobrio: „Predjelo mi je bilo jako fino, nije bilo suho, taman je ispekao i stavio bučino ulje.“

Za glavno jelo Mirko je napravio pileću roladu s mlincima: „Odlično, nemam zamjerke, sve pohvale jer sam probala nešto novo“ – komentirala je Rea, a jelo se svima svidjelo. 

Foto: RTL
Tradicionalna zlevanka bila je ponuđena za desert, što je svima odgovaralo i kandidati su imali same pohvale za Mirkovu večeru. 

„Domaćin i hrana i iznenađenje, sve mi je bilo odlično!“ kazala je Rea koja je Mirku dala čistu desetku, baš kao i njezin suprug Damir: „Mirko, rasturio si!“ Andreja i Marko nagradili su ga devetkama: „Sve je bilo super, ali mali nedostatak je što je Mirko imao tremu i bio je ukočen“ – kazao je Marko. Tako je Mirko ukupno zaradio 38 bodova i prešao u vodstvo!

Foto: RTL

Sutra kuha Rea, a može li ona pripremiti bolju večeru od vatrogasca – pogledajte u četvrtak u 20.15 sati na RTL-u!

VIDEO Pogledajte Večernjakov podcast s Alanom Hržicom 

VODITELJICA U IZOLACIJI

Tatjana Jurić zarazila se koronom nakon što se dva puta cijepila, otkrila je kako se osjeća

- Koronu su mi iz škole donijele nećakinje i iako žive izvan HR, sve to ide u prilog sljedećem - ako je mene relativno ozbiljno sastavilo, a prethodno sam cijepljena, ne želim znati kako bi bilo da je drukčije. Kad dođete u doticaj s virusom, a doći ćete jer to je “epidemija” po svojoj definiciji, lakše ćete je prebroditi ako u sebi već imate neka antitijela - napisala je Tatjana

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Sajko
Sajko
06:38 04.11.2021.

Ovaj Marko za večeru prije dao je 10 Damiru koji je poslužio za predjelo jeger i sir, za glavno jelo vratinu sa roštilja i puding za desert, a za ovakvu večeru simpatičnom vatrogascu koja je za dva koplja iznad dao je 9. Malo je ljigavo kaj ne?