UŽIVO IZ STUDIJA

Večeras na Večernji TV-u pratite specijalnu emisiju o Euroviziji uz poznate i stručne goste

Foto: PIXSELL
Foto: Nderim Kaceli / ipa-agency.net
Mia Dimšić na tirkiznom tepihu u Torinu
Foto: Facebook Leo Nicolier
Mia DImšić
Foto: EBU / NATHAN REINDS
Mia Dimšić
Foto: Matej Pavelić
Hrvoje Horvat
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Zagreb: Matija Vuica, dizajnerica, pjevačica i kostimografkinja
Foto: Promo
Ivana Kindl
10.05.2022.
u 14:01
Gosti su glazbenica Ivana Kindl, glazbenica i modna kreatorica Matija Vuica i glazbeni kritičar Hrvoje Horvat. Naš stručni tim secirat će nastupe, govoriti o stylingu natjecatelja, ali i o drugim bitnim detaljima iz Torina. Emisija počinje u 20.30 sati
Pogledaj originalni članak

Naša pjevačica Mia Dimšić večeras će od 21 sat u Torinu s pjesmom "Guilty pleasure" nastupiti u prvom polufinalu Eurovizije. Mijin nastup, ali i nastupe ostalih izvođača, komentirat ćemo večeras u emisiji uživo iz studija Večernjeg lista na www.vecernji.hr, i na našim Facebook stranicama.

Gosti su glazbenica Ivana Kindl, glazbenica i modna kreatorica Matija Vuica i glazbeni kritičar Hrvoje Horvat. Naš stručni tim secirat će nastupe, govoriti o stylingu natjecatelja, ali i drugim bitnim detaljima iz Torina. Emisija počinje u 20.30 sati. 

Podsjetimo, dan prije nastupa održana je i generalna proba koju su pratili i ocjenjivali žiriji, a prije same probe Mia je kazala da ima pozitivnu tremu prije nastupa. 

– Situacija je pod kontrolom, riješili smo sve probleme. Naime, bilo je teškoća sa zvukom na drugoj probi pa mi je bilo teško koncentrirati se na koreografiju, ali smo se uvjerili da je sad sve u redu. Tek sada dobivam osjećaj da je to stvarno i da se doista događa. Osjećam adrenalin i malu tremu. Bilo bi čudno da je nemam, ovo je nešto jako važno, za što smo se pripremali mjesecima.

Pazili smo na svaki detalj i mogu reći da u posljednjih šest mjeseci živim samo i isključivo za ovu priču. Sad je došla kulminacija, sve se to mora prikazati u tri minute i trudit ću se da nas predstavim u najboljem svjetlu – raportirala nam je Mia iz Torina. Potvrđeno je da će posljednji dio pjesme "Guilty Pleasure" pjevati na hrvatskom, a Mia se time posebno ponosi.

– Jako se veselim što smo to uspjeli dogovoriti u posljednji tren, budući da je prijevod nastao naknadno pa nismo bili sigurni koliko će uvažavati naše promjene. Oni su to prihvatili, drago mi je ne samo zbog mene nego zbog svih Hrvata diljem Europe koji gledaju Euroviziju, a nisu u svojoj domovini – rekla je naša predstavnica. Na pozornici će s njom biti i plesači Rebecca Krajnović, Roman Vrančić i Danon Vrkić te prateći vokali Bruna Oberan i Josip Palameta.

VIDEO: Mia prije večerašnjeg nastupa: 'Bit ću energična i dati sve od sebe, drugo me ne zanima' 

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.