Slava košta

Velike i propale celebrity ljubavi

Foto: Slavko Midzor
veljača
Foto: 'Slavko Midzor/PIXSELL'
'10.10.2011., Zagreb - U koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, slovenski zbor Perpetum Jazzile, odrzao je koncert. Tony Cetinski i Ivana Nobilo Cetinski. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
'31.12.2007., Dubrovnik - Nina Badric i Bernard Krasnic na doceku nove godine u Dubrovniku. Photo: Grgo Jelavic/24sata'
30.05.2013.
u 21:00
Bogatstvo, slava, ali i poslovne obaveze te malo zajedničkog vremena, uzimaju danak u ljubavnim odnosima slavnih.
Pogledaj originalni članak

Uz svu slavu i novac, ljubav je teško održati. Poznatima je nešto teže jer su njihove ljubavi pod povećalom javnosti. Posljednjih mjeseci mnogi brakovi i veze na estradi pukli su zbog navodnih razlika u karakterima. Najsvježiji primjer svakkao su nogometaš Sammir i njegova zaručnica Yasmin Chemin. Iako je još u travnju bila u Zagrebu kako bi vidjela zaručnika te kako bi on proveo vrijeme sa sinom Noahom, Sammiru je tijekom priprema stigao šok. Dok on boravi u Međugorju, Yasmin u Brazilu uživa u novoj ljubavi, a dečka je čak pokazala i na Instagramu. Na novoj ljubavi čestitali su joj prijatelji, a ona je napisala da je izgubila glavu za njim. Sammir nije komentirao prekid s Yasmin. Njihova veza otpočetka je turbulentna te su nekoliko puta prekidali i mirili se. Zajedno su bili godinama, a trzavice su počele još 2009. godine, kada ga je zbog njegovog tulumarenja ostavila. Sammir je nastavio svojim party putevima, a Yasmin ga ostavila i tijekom trudnoće. Izgleda da joj je dozlogrdilo baš kad se nogometaš odlučio smiriti.

Cetinski

Nedavno je nešto kraću vezu prekinuo i Tony Cetinski. Pjevač je devet mjeseci bio u vezi sa Sandrom Mulvaj, menadžericom regionalne distribucije u Tvornici duhana Rovinj. Majka dvoje djece s Tonyjem je progodila pet mjeseci nakon njegove rastave od Ivane Nobilo. - Istina je, nismo više zajedno. Razloge perkida ipak bih volio zadržati samo za sebe, izjavio je Cetinski tada za Story. Prijateljski su se odlučili rastati. Navodno im zahtjevne karijere i roditeljske obaveze nisu ostavljale dovoljno vremena da se posvete jedno drugom.

Jelena Veljača i Janko Popović Volarić

Osim veza, prekidali su se i dugi brakovi. Jelena Veljača i Janko Popović Volarić odlučili su se rastati nakon pet zajedničkih godina, od čega su pola proveli u braku. Jelena i Janko odlučili su razloge prekida zadržati za sebe, no izjavili su kako za rastanak nije neka treća osoba, ni drugi izvanjski faktori. Nakon pet godina zajedničkog života, unatoč velikoj ljubavi, naišli smo na prepreke koje su znatno utjecale na naš odnos. Odlučili smo se odvojiti i živjeti na različitim adresama. Do te odluke doveli su nas isključivo naši privatni problemi, a ne treće osobe ili drugi izvanjski faktori. Papire za razvod, za koje ste pitali, nismo predali. To je sve što u ovom trenutku možemo reći na tu temu. Hvala vam na razumijevanju', otkrili su zajedno tada za Story.

Slavko i Iva Goluža

Tajnoviti su odlučili biti Slavko i Iva Goluža. Iva je navodno 1. travnja spakirala kofere te napustila Slavka. Izvor blizak paru otkrio je to za 24sata. Ne zna se tko je i što uzrokovalo prekid ovog para, no Goluža je o supruzi dotad pričao u superlativima. Priča o njihovom razvodu nije definitivna jer je par nedavno viđen na zajedničkoj kavi i šetnjama sa sinčićem. Moguće da su razvodu ipak odlučili dati drugi šansu.

Nina Badrić i Bernard Krasnić

Iako su i oni dali braku drugu šansu, Nina Badrić i Bernard Krasnić nisu uspjeli . Krajem prošle godine definitivno su prekinuli. Prvi put trzavice su se pojavile 2009. godine, kada su nakon kratkog rastanka, odlučili ljubavi dati novu šansu. Par nije uspio te su se rastali. Nina je poslije izjavila da si barem neće predbacivati da nisu poduzeli sve da ostanu zajedno. Od navedenih razvoda mogla bi se roditi jedna nova ljubav. Naime, u posljednje vrijeme Nina Badrić sve više vremena provodi s Jankom Popovićem Volarićem. Imamo li novi slavni par, vrijeme će pokazati.

>>Brazilka Yasmin ostavila nogometaša Sammira

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.