NOVI IZAZOV

Veliko iznenađenje za natjecatelje 'Života na vagi': Srce tuče, suza suzu stiže, adrenalin je na maksimalno

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
24.10.2024.
u 12:37
Bit će teško, ali znam tko je na toj splavi i mora što prije doći na ovu stranu. Suza suzu stiže, rekao je Ivica, a Davorka se također rasplakala
Pogledaj originalni članak

U današnjoj epizodi 'Života na vagi' na redu je još jedan izazov, najemotivniji ove sezone, koji kandidatima neće dati nikakvu fizičku prednost, ali psihološku sigurno hoće. „Moj prvi veliki izazov; vidim rijeka Mura, s druge strane splav, vidim štrik, znači, bit će povuci-potegni. „Baš sam pun energije i jedva čekam da povučem to uže da pokažem koliko mogu i, naravno, da pomognem ostalim kandidatima. Moj prvi izazov, adrenalin je na maksimalno“, rekao je Ivica dok su se kandidati približavali rijeci.

Nikolinu je bilo malo strah, baš kao i Davorku koja zna da neće moći odraditi tako težak fizički izazov. „Kad dovučete splav na ovu stranu, izazov je gotov, a nagrada je pola sata slobodnog vremena, što možete iskoristiti kako god želite“, rekla je Mirna, a kandidati su shvatili o čemu je riječ. „Bit će teško, ali znam tko je na toj splavi i mora što prije doći na ovu stranu. Suza suzu stiže“, rekao je Ivica, a Davorka se također rasplakala i rekla:

„Prvo sam vidjela svog sina Gabrijela i automatski sam željela preplivati do tamo. Jedva sam čekala do dođu.“ Alina je odmah primijetila supruga s buketom u rukama, Nikolina od uzbuđenja uopće nije znala kako će uopće vući splav, a Antonio je najviše želio vidjeti mamu za koju je siguran da će biti ponosna na njega. „Ovo ne bih nazvala izazovom, to će biti izljev emocija“, zaključila je Mirna.

Hoće li kandidatima susret s obitelji i prijateljima biti dodatan vjetar u leđa ili će neki zbog toga poželjeti što prije otići kući - ne propustite pogledati u 21.15 na RTL-u ili već sad na platformi Voyo.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.