sportska mama

Victoria Beckham može pričati satima o nogometnim taktikama

Foto: Pixsell
Victoria Beckham može pričati satima o nogometnim taktikama
30.01.2013.
u 11:21
Supruga Davida Beckhama veća je pregovaračica sa sportskim menadžerima od njega i glavna u naumu da njihov sin Brooklyn postane profesionalni nogometaš
Pogledaj originalni članak

Modna dizajnerica Victoria Beckham svakim danom sve više dokazuje da je prava supruga za nogometaša poput njenog Davida Beckhama. Naime, ne samo da je javnosti zanimljiva po svojim postignućima i izgledu, već je prava ekspertica za nogomet.

Štoviše, svojim nogometnim znanjem glavna je savjetnica, čak veća i od Davida, svojem sinu Brooklynu (13) kojeg potiče da postane profesionalni sportaš poput tate.

- Naime, Brooklyn ima urođeni talent što smo shvatili nekoliko mjeseci radeći s njim. A Victoria je prava nogometna mama. Ima ogromno nogometno znanje i satima može razgovarati s profesionalcima o taktikama na terenu i pregovarati za svojeg sina. Vjerujte, toliko zna da bi mogla biti menadžerica nekog kluba - ispričao je izvor koji je u jednom juniorskom nogometnom klubu radio sa sinom Beckhamovih u Los Angelesu.

Bračni par dogovorio je s engleskim klubom Chelsiem probu za Brooklyna i presretni su jer se pokazao jako dobrim igračem.

Victoria i David imaju još dva sina  Romea (10) i Cruza (7) i 18-mjesečnu kćer Harper.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.