Poslovna žena

Victoria Beckham za samo tri mjeseca zaradila 20 milijuna dolara

Foto: Pixsell
Victoria Beckham za samo tri mjeseca zaradila 20 milijuna dolara
27.10.2011.
u 20:00
Svjesna je da zbog unosnih ugovora koje potpisuje njezin suprug David Beckham uopće ne treba raditi, no ističe da ne bi mogla sjediti doma besposlena.
Pogledaj originalni članak

Victoria Beckham već nekoliko godina uspješno se bavi dizajniranjem odjeće. Premda je u braku s jednim od najbolje plaćenih nogometaša svih vremena, voli raditi i dobro zarađuje.

Nekadašnja pjevačica benda “Spice Girls” zbog svoje modne kolekcije kućnom budžetu donosi i do nekoliko desetaka tisuća dolara tjedno. Svjesna je da zbog unosnih ugovora koje potpisuje njezin suprug David Beckham uopće ne treba raditi, no ističe da ne bi mogla sjediti doma besposlena.

Njezine se kolekcije toliko dobro prodaju da je samo u posljednja tri mjeseca zaradila čak 20 milijuna dolara. Haljine ove modne dizajnerice sve su traženije, a nose ih najpoznatije dame svjetskog šoubiznisa.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MI
Milkica
20:43 27.10.2011.

Modna dizajnerica. Ljudi se godinama školuju ne bi li stekli zvanje ili zanat, a ova nacrta tri i pol haljine pa je odmah dizajnerica. Isto tako i Borna Rajić. Znači li to da je i svaki amaterski tumač zakona pravnik? Zašto kad ste bolesni ne odete susjedovom malom koji voli proučavati anatomski atlas, što mu jamačno daje kvalifikaciju za doktora.