Bez ekskluzive

Victoria i David Beckham objavili prve fotografije kćeri Harper

Foto: privatni album D. Beckhama
beckham (1)
Foto: privatni album D. Beckhama
beckham (1)
Foto: Pixsell
Joss Stone
17.07.2011.
u 13:19
Bračni par Beckham, Victoria i David, na svojim su profilima na Twitteru i Facebooku objavili fotografije četvrtog djeteta, Harper Seven, koja se rodila 10. srpnja u Los Angelesu.
Pogledaj originalni članak

Bračni par Beckham, Victoria i David, na svojim su profilima na Twitteru i Facebooku objavili fotografije četvrtog djeteta, Harper Seven, koja se rodila 10. srpnja u Los Angelesu. Na nagovor njihova tri sina, Brooklyna, Romea i Cruza, supružnici Beckham odlučili su prvoj kćeri u obitelji dati ime Harper, prema liku iz njihove omiljene Disneyeve serije “Wizards of Waverly Place” koji tumači Jennifer Stone. Osamnaestogodišnju glumicu djeca Davida i Victorije obožavaju. Uz njihovu želju roditelji su djevojčici dodali i ime Seven. Sedmica je sretna nogometaševa brojka; nosio ju je na dresu Manchester Uniteda, a kći se rodila u sedam sati u sedmom mjesecu.

Zanimljivo je što se par nije odlučio na prodaju prvih fotografija, kao što je to običaj kod većine zvijezda, poput Angeline Jolie i Brada Pitta.
- David uživa sa svojom djevojčicom - objavila je presretna Victoria, a David je uz fotografiju supruge s kćeri napisao: "Moje prekrasne cure dok spavaju..."

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.