NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Victoria Memić iz 'Ljubav je na selu' otkrila zašto se zaručila za farmera Radoslava: 'Legendarno je'

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
17.12.2023.
u 18:10
Natjecateljica je ovaj događaj već jednom komentirala, a sada je se ponovno osvrnula na to i to pomoću objave na društvenim mrežama.
Pogledaj originalni članak

Još jedna sezona showa 'Ljubav je na selu' je iza nas, a mnoge je iznenadio jedan događaj u finalu. Naime, farmer Radoslav Biskupović i Victoria Memić zaručili su se na finalnom druženju te ovim potezom sve iznenadili, jer Victorija nije bila na Radoslavovoj farmi. Natjecateljica je ovaj događaj već jednom komentirala, a sada je se ponovno osvrnula na to i to pomoću objave na društvenim mrežama.  

Memić je podijelila video u kojem je sama sebi postavila pitanje 'Zašto si se zaručila s Radoslavom?' na što je ona odglumila:
- Zato što je legendarno. Jer ja volim raditi legendarna s*anja - čuo se zvuk u pozadini.

 

@vikimemic 😜 #croatia #serbia #bosnia #balkan #balkantiktok #fyp ♬ original sound - kardashianicon

Podsjetimo, pred svima je farmer kleknuo na jedno koljeno i zaprosio Victoriu. Kolege iz showa rekli su kako se radi o 'lažnim zarukama' i da je to sve gluma, a Victoria je objasnila kako oni koji je ne znaju ne mogu biti mjerodavni. 

- Za mene je show završio. Mnogi krivo izgovaraju moje ime, a ja se zovem pobjeda (Victoria). Ja sam ovu igru odigrala, nisam se bez veze pojavila u vjenčanici, a završilo je da me se prosi. Svojom pojavom pokazala sam koliko je ljudi neuko, zavidno i zlobno, a prava ljubav kad se dogodi, ne bira ni vrijeme ni mjesto ni godine ni oblik - rekla je tada.

VEZANI ČLANCI

 

Tu večer prosidbe malo tko im je povjerovao. ''To je neki dogovor i neka spačka'', bio je uvjeren Ante nakon prosidbe. ''Ovo je još jedna patološka laž u nizu'', nije bila impresionirana ni Suzana, ''Mislim da je Victoria igračica''. ''Ovo je zadnje iznenađenje u Ljubav je na selu. Dogovorili smo se da to bude ovaj dan... Dogodila se ljubav, idemo svojim putem, našim putem'', Rade je zaključio tada.

VIDEO Ella Dvornik: 'Nisam završila srednju školu'

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.