Nevjerojatan propust

VIDEO U BiH gledali Masterchef finale s drugim pobjednikom!

Foto: Nova TV
VIDEO U BiH gledali Masterchef finale s drugim pobjednikom!
25.12.2012.
u 09:03
Na Novoj TV emitirana je jedna verzija superfinala u kojoj je pobjednik Nikola Lesar, dok je u susjednoj BiH pobijedio njegov protivnik Marko Palfi
Pogledaj originalni članak

Nikola Lesar pobjednik je Masterchefa, ali očito, samo u Hrvatskoj. Naime, u susjednoj Bosni i Hercegovini koja je također prikazivala ovaj kulinarski reality show na Federalnoj televiziji pobijedio je Marko Palfi!

Superfinale je u Hrvatskoj emitirano u 20 sati, dok je u BiH počelo dva sata kasnije. Kako je kod nas tada već bilo poznato da je Nikola Lesar pobijedio, gledatelji u BiH šokirali su se gledavši emisiju koja je kod njih prikazana.

Na YouTubeu postoji i snimka završnice emisije koja je emitirana na Novoj TV i FTV-u i jasno se vidi kako su postojale dvije verzije superfinala.
Nezadovoljni gledatelji odmah su reagirali i na službenoj Facebook stranici Masterchefa, no objašnjenje još nisu dobili.

>> Hrvatska dobila drugog Masterchefa!

>> Nova TV: Finale je snimano još u travnju, uvijek se rade dvije verzije

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 20

Avatar gadogadni
gadogadni
11:09 25.12.2012.

Drugi Hrvatski Masterchef...prvi put Drugi Hrvatski Masterchef...drugi put Drugi Hrvatski Masterchef...treći put BAAAM (Čekićem po stolu) ...... Prodano!!!! Drugi Hrvatski Masterchef ,prodano mladom gospodinu u prvom redu ..... bla bla bla

DU
Deleted user
09:28 25.12.2012.

Dobro koji je na kraju?

MA
maklin
09:25 25.12.2012.

eto vam svi glupani koji ste gledali ovu sezonu, umjesto finala vi dobite ismijavanje. sada vidimo koliko je to sve stvarno.. mos' si mislit. Masterchef je čista glupost, sada i dokazano.