DR. KOVAČ

Višnjić slavio u Bjelovaru

07.03.2004.
u 00:00
Pogledaj originalni članak

BJELOVAR - Preksinoć je kasno navečer Goran Višnjić sletio u Zagreb, gdje ga je dočekalo desetak članova najuže rodbine. Popularni dr. Kovač u Hrvatsku se vratio kako bi nazočio premijeri dugoočekivana filma "Duga mračna noć" Antuna Vrdoljaka, koja će biti večeras u 19.30 u zagrebačkom multipleksu CineStar.

No, nije se dugo zadržao u obiteljskom okružju. Odmah je uzeo auto i zaputio se prema Bjelovaru, gdje se održavalo otvorenje 2. bjelovarskih odjeka kazališta. Međutim, u Bjelovar je stigao tek u 2.30 ujutro, jer se, prema vlastitu priznanju, na putu s Plesa prema Bjelovaru izgubio zalutavši u Novskoj.

Spas je pronađen pomoću mobitela jer je razgovarao s Goranom Navojcem, prijateljem i organizatorom BOK-a, koji ga je uputio kako da dođe na zabavu. Problem Višnjićeva prilagođavanja kolege su riješili zdravicom dobrodošlice, a Navojec je, kako bi olakšao Višnjićev boravak, poručio novinarima da se suzdrže od pretjerana fotografiranja.

Iako je Goranov dolazak obradovao prijatelje, otvorenje drugih Bjelovarskih odjeka kazališta pamtit će se i po ostalim dobrim stvarima. U sjajnu izvedbu predstave "Mali dućan strave" uvjerio se i ministar kulture Božo Biškupić, a svečano kazališno festivalsko ozračje upotpunjeno je after partyjem. Svatko je pronašao svoj mirni kutak zabave, čemu su svakako pridonijeli suretljivi domaćini Đurđa Adlešić i Goran Navojac, koji je atmosferu podgrijao priključivši se svirci bjelovarskog Jazz-kluba.

- Ovdje je fenomenalno, prije svega jer nas umjesto komercijalnog banda zabavlja jazz-sastav - mišljenja je Nikita, s kojom su se složili Renata Sabljak, Sanja Marin, Goran Malus, Igor Mešin, Damir Lončar i ostali okupljeni na plesnom podiju. U potkrovlju je pak vladalo tamburaško raspoloženje kojem su pjevačku podršku dali Vedran Mlikota i Danko Ljuština. Kristijan Ugrina je pak zaplesao s Đurđom Adlešić, što su pogledom pratili Mia Begović i Nenad Cvetko.

Damir Špehar

Pogledajte na vecernji.hr