možete li vjerovati?

Vječno mlad miljenik žena: Brad Pitt napunio 50!

Foto: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL
brad pitt
Foto: Lisa OConnor/Press Association/PIXSELL
brad pitt
Foto: Nathan Denette/Press Association/PIXSELL
Brad Pitt
Foto: Jens Kalaene/DPA/PIXSELL
jolie pitt
Foto: Malcolm Clarke/allaction.co.uk/Press Association/PIXSELL
gwyneth paltrow brad pitt
Foto: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL
jennifer aniston brad pitt
Foto: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL
jennifer aniston brad pitt
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
brad pitt
18.12.2013.
u 14:26
Poznati glumac danas je napunio pola stoljeća, iako se čini da nije prošlo mnogo vremena otkako se prvi put pojavio na velikom platnu u filmu "Thelma i Louise" 1991. godine
Pogledaj originalni članak

Kao miljenik žena, otac šestero djece i jedan od najpopularnijih glumaca, Brad Pitt mnogo je toga postigao u svojih 50 godina. Poznati glumac danas je napunio pola stoljeća, iako se čini da nije prošlo mnogo vremena otkako se prvi put pojavio na velikom platnu u filmu "Thelma i Louise" 1991. godine.

– Nisam previše razmišljao o starenju. To što ću napuniti 50 ne znači mi previše jer nisam ni stigao razmisliti o tome, imam previše posla – rekao je nedavno glumac.

Glumac, rođen u Oklahomi, popularnost je stekao u 27. godini kada je utjelovio seksi autostopera u hit-filmu sa Susan Sarandon i Geenom Davis.

Svoj zvjezdani status zacementirao je '90-ih vezom s Gwyneth Paltrow, prije nego što je upoznao Jennifer Aniston 1998. godine. S "prijateljicom" se vjenčao 2000., a pet godina poslije par se razveo.

Nakon uloge u filmu "Gospodin i gospođa Smith" 2005. godine Pitt počinje vezu s Jolie, a njih dvoje smatraju jednim od najljepših hollywoodskih parova.

U 25 godina karijere, koja uključuje uloge u filmovima "Sedam", "12 majmuna", "Klub boraca" i mnogim drugima, četiri je puta nominiran za Oscara, a za ulogu u "12 majmuna" nagrađen je Zlatnim globusom za najbolju sporednu mušku ulogu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.