Brižni roditelj

Vlado Kalember: Bojim se da me Darian, kad odraste, neće voljeti

Vlado Kalember: Bojim se da me Darian, kad odraste, neće voljeti
10.06.2010.
u 16:56
– Sin je u vrlo živahnoj fazi, ali sad mi je s njim sve lakše. Prije bi plakao, a ja ne bih znao zbog čega – je li žedan, gladan... Sada, kad plače, pitam ga “boli li te”, on kaže “ne” i miran sam – kaže ponosni tata.
Pogledaj originalni članak

Do prije nekoliko godina njegove su svirke prekidali ženski vriskovi, a danas je priča drukčija. Čim otpjeva, 57-godišnji Vlado Kalember trči kući, supruzi Ani Rucner i četverogodišnjem sinu Darianu. Tako je bilo i na Mediafestu na Plitvičkim jezerima.

– Shvatio sam da moram doći jer se ljudi pitaju gdje sam. A odgovor je jednostavan, doma sam – tamo gdje je najljepše – kazao je.

– Sin je u vrlo živahnoj fazi, ali sad mi je s njim sve lakše. Prije bi plakao, a ja ne bih znao zbog čega – je li žedan, gladan... Sad, kad plače, pitam ga “boli li te”, on kaže “ne” i miran sam – kaže ponosni tata. Ovih dana zbog mezimca ponovno uči voziti bicikl.

– Još ima pomoćne kotače, a kad ih makne, više ga neću moći uloviti – kazao je Kalember i otkrio zašto se pomalo “boji” budućnosti.

– Najvažnije mi je da mu budem prijatelj. Jedino ću tako znati da će me voljeti i poštovati. Bojim se da mu netko na ulici ne bude veći prijatelj od mene – rekao je brižni tata.

Inače, na prvoj festivalskoj večeri nagradama, ali i kvalitetnijom glazbom među brojnim neafirmiranim imenima, istaknulo se i poneko poznato. Titulu legende ponijeli su Tereza Kesovija, Krunoslav Kićo Slabinac, Zagrebački kvartet i fotograf Marko Čolić. Pjevačem 2009. godine proglašen je Đani Stipaničev, a najbolji je televizijski song prema žiriju Mediafesta naslovna pjesma iz “Doline sunca” skladatelja Huseina Hasanefendića Husa.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.