Obiteljski trenuci

Voditelj Dnevnika Nove TV dobio još jedno dijete! S radijskom voditeljicom uživa u obiteljskom životu

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva
Foto: Instagram
Foto: Instagram
08.07.2024.
u 16:21
Dino Goleš i Nina Slišković Goleš postali su bogatiji za još jednog člana svoje obitelji - rodio im se sinčić imena Pavle!
Pogledaj originalni članak

Radijska voditeljica Nina Slišković Goleš i voditelj Dnevnika Nove TV Dino Goleš još su u siječnju ove godine otkrili da očekuju svoje drugo dijete, a sad su otkrili i to da je mališan napokon došao na svijet. - I kad sam pomislila da srce ne može biti punije, došao si ti. Pavle moj - napisala je Nina uz fotografiju na kojoj s bebom u naručju leži u bolničkom krevetu. 

Podsjetimo, par je ranije otkrio da nakon prvog sinčića Šimuna stiže još jedan sin i da će mu dati ime Pavle. Inače, Dino i Nina sinčića Šimuna dobili su u veljači 2021., a radijska voditeljica je tijekom prve trudnoće u razgovoru za Story priznala da je očekivala djevojčicu. - Čekamo dječaka, iako sam od početka imala jak osjećaj da je riječ o curici. Kad mi je doktorica otkrila da je dečko, bila sam iskreno iznenađena s obzirom na to da me osjećaj u životu rijetko vara.

 

Foto: Nova TV
Valentina Baus i DIno Goleš
Foto: Nova TV
Valentina Baus i Dino Goleš
Foto: Nova TV
Valentina Baus i DIno Goleš

 

Foto: Instagram

 

VEZANI ČLANCI:

 

Ali, evo, maleni me očito prevario. Podijelili smo se tako da je muž malo više navijao za dječaka, a ja za curicu, ali mislim da to inače tako nekako ide. Na kraju dana, sve je to tako nevažno - dok je bebica živa i zdrava, najsretniji smo ljudi na svijetu - kazala je za časopis Story tada. 

Inače, bračni par Goleš upoznao se na Fakultetu političkih znanosti, točnije tijekom rada na Televiziji Student. Nakon četiri godine prijateljstva dogodila im se ljubav, a vjenčali su se godinu i pol dana nakon što su prohodali.

 

 

VIDEO: HRT-ova analitičarka razbjesnila muške hejtere: 'Žena komentira nogomet?! Ostavi se ćorava posla'

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
17:48 08.07.2024.

Pavao je naše ime a Pavle od manji e čije se ime ne smije spominjati. Ali kako mladi danas ama baš ništa ne znaju sumnjam da su o ovome što sam rekao razmišljali