lana del rey:

Volim starije, iskusne muškarce koji su prošli svašta u životu

Foto: Pixsell
Volim starije, iskusne muškarce koji su prošli svašta u životu
13.11.2012.
u 19:30
Za glumce u novom spotu angažirala je nekoliko muškaraca rođenih u Las Vegasu, a posebno je uživala u druženju s ekipom motorista. – Bilo mi je to jedno od najboljih iskustava do sada. U Las Vegas sam povela i svoju obitelj
Pogledaj originalni članak

U svom novom videospotu za pjesmu "Ride" Lana Del Rey razmjenjuje nježnosti sa starijim muškarcem, a pjevačica otkriva da je imala glavnu riječ u izboru partnera jer je željela da odgovara njenoj slici idealnog muškarca.

– Spot je snimljen u mom stilu i na snimanju sam se osjećala jako ugodno. Volim starije muškarci koji su iskusili mnogo, iskušali svašta i znaju što vole te shvaćaju život. Proživjeli su život i zrače pozitivnom energijom – rekla je Lana.

Za glumce u novom spotu angažirala je nekoliko muškaraca rođenih u Las Vegasu, a posebno je uživala u druženju s ekipom motorista.

– Bilo mi je to jedno od najboljih iskustava do sada. U Las Vegas sam povela i svoju obitelj, sestru i brata – otkrila je Lana britanskoj radio postaji BBC Radio 1.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

GU
Gumba017
23:01 13.11.2012.

i brdo love.....

Avatar gadogadni
gadogadni
08:12 14.11.2012.

e šta sam ja svašta prošaooooo

Avatar mlohavi
mlohavi
09:16 14.11.2012.

Ova cura je nešto najbolje što je došlo iz Amerike u posljednjih godinu-dvije. Fala ku**u da su se odmakli od bling-bling repera, tinejđerskog debilizma i kopiranja euro-dancea iz 90-ih.