Neukusno

Vogueova urednica zgrozila javnost fotografijom na Instagramu

Foto: Instagram
beskućnik vouge
Foto: DPA/PIXSELL
Elisabeth Von Thurn
Foto: Press Association/Pixsell
Elisabeth Von Thurn
Foto: DPA/PIXSELL
Elisabeth Von Thurn
10.03.2015.
u 20:32
Elisabeth von Thurn und Taxis kritizirali su zbog fotke na kojoj beskućnca na ulicama Pariza tijekom tjedna mode čita Vogue
Pogledaj originalni članak

Modna urednica i stilistica Voguea Elisabeth von Thurn und Taxis objavom fotografije na kojoj beskućnica na ulicama Pariza tijekom tjedna mode čita Vogue izazvala je buru reakcija.

Elisabeth, poznata i kao pripadnica njemačke kraljevske obitelji, ispod fotografije je objavila sljedeći tekst: "Pariz je pun iznenađenja... čitatelji Voguea i ondje gdje ih ne očekuješ." Fotografija i potpis ispod nje, objavljen na Elisabethinu Instagramu, uzrujali su njezine prijatelje i obožavatelje koji je prate na ovoj društvenoj mreži i nisu štedjeli kritike na Elisabethin račun.

- Ova je fotografija vrlo okrutna. Sram te bilo, mislim da je ovaj komentar jako neukusan - samo je dio poruka koje su joj obožavatelji napisali na Instagramu. Na ove poruke Vogueova stilistica i suradnica odgovorila je svima da se smire i da je ovom fotkom htjela poručiti kako i beskućnici imaju dobar ukus. Kasnije je ipak fotografiju beskućnice koji čita Vogue izbrisala nakon što su i modni blogovi i portali kritizirali njezinu objavu na Instagramu.

– Duboko se ispričavam za uvrede koje je moja objava izazvala – ispričala se na kraju Elisabeth. 

>>Carrie Bradshaw urednica Voguea? Wintour je želi za nasljednicu

>>Britanski Vogue pohvalio stil lijepe supruge našeg nogometaša

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.