to ih fascinira

William i Kate otkrili što njihova djeca rade u slobodno vrijeme, neki roditelji imaju isti problem: Moramo biti oprezni

Foto: Press Association/PIXSELL
William i Kate s djecom
Foto: Instagram
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: POOL/Reuters/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Britain's Prince William and Catherine, Duchess of Cambridge visit to School 21 in London
Foto: JUSTIN TALLIS/PA Images/PIXSELL
Duke and Duchess of Cambridge school visit
Foto: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL
William i Harry zajedno otkrili kip u spomen na princezu Dianu povodom njenog 60. rođendana
Foto: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL
William i Harry zajedno otkrili kip u spomen na princezu Dianu povodom njenog 60. rođendana
Foto: Instagram/ dukeandduchessofcambridge
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
30.01.2022.
u 21:50
Roditelji malene pokušavaju dgojiti tako da budu kao sva ostala djeca, a ne kao da su članovi kraljevske obitelji, pa je tako vojvoda od Cambridgea otkrio što klinci vole raditi u slobodno vrijeme, a mnogi roditelji upravo oko toga vode bitku sa svojom djecom.
Pogledaj originalni članak

Princ Willaim i njegova supruga Kate Middleton vole pričati o svojoj djeci, Georgeu, Charlotte i Louisu. Roditelji malene pokušavaju dgojiti tako da budu kao sva ostala djeca, a ne kao da su članovi kraljevske obitelji, pa je tako vojvoda od Cambridgea otkrio što klinci vole raditi u slobodno vrijeme, a mnogi roditelji upravo oko toga vode bitku sa svojom djecom. 

"Oni definitivno vole igrati videoigre, to ih fascinira. George je posebno zainteresiran za to. Drugo dvoje su još uvijek malo premaleni" kazao je William tijekom posjeta Britanskoj akademiji filmske i televizijske umjetnosti (BAFTA). 

Na njegovu izjavu nadovezala se i Kate. 

"Obraćamo pažnju na njihovo vrijeme pred ekranom, moramo biti oprezni" kazala je vojvotkinaj koja smatra da mora obratiti posebnu pažnju na svoju djecu zbog ovog hobija. 

Podsjetimo, nakon što je s roditeljima bio na finalnoj utakmici Eura, maleni princ George bio je izložen mnogim gnjusnim komentarima koji su se proširili internetom, pa su William i Kate razmišljali o preskakanju tradicije objave portreta za njegov rođendan, Stručnjak za kraljevsku obitelj, Robert Lacy nedavno je otkrio da je Georgeu na njegov sedmi rođendan rečeno da će upravo on biti kralj. -Smatra se da su mu njegovi roditelji detaljnije pojasnili što bi život malog princa u budućoj kraljevskoj 'službi i dužnosti' uključivao, rekao je Lacey.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji glazbenik godine

zbog uloge

Prepoznajete li našu glumicu? Uvijek je bila spremna eksperimentirati s izgledom, a to se i vidi na fotkama iz 2008.

Naime, Zrinka je 2008. izgledala potpuno drukčije i bila je spremnija eksperimentirati s frizurom pogotovo ako je to bilo potrebno za posao. Tada je neko vrijeme nosila kratku crnu kosu, pa je na jednoj reviji viđena s kratkom plavom pankerskom frizurom koju je imala za ulogu, dok se isto tako na jednom snimanju pojavila s potpuno izbijeljenom kosom i dječačkom frizurom.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.