Pomama za kartama

Za Mišin koncert organizatori osigurali još sjedećih mjesta

Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
Za Mišin koncert organizatori osigurali još sjedećih mjesta
22.03.2014.
u 15:11
Najavljeno je i sudjelovanje Torcide u kojoj je 'kralj' obljubljen. Navijači će tijekom koncerta izvesti jedinstvenu koreografiju te na poslijetku Miši uručiti prigodan dar
Pogledaj originalni članak

U Spaladiumu su, zbog velike potražnje, odlučili intervenirati u prostoru nauštrb partera kako bi proširili prostor za najtraženije tribine. Tako će se uspjeti dobiti još od 800 do tisuću sjedaćih mjesta. Miši će se na pozornici pridružiti i njegova kći Ivana Kovač koja će zapjevati skupa s njim.

Najavljeno je i sudjelovanje Torcide u kojoj je 'kralj' obljubljen. Navijači će tijekom koncerta izvesti jedinstvenu koreografiju te na poslijetku Miši uručiti prigodan dar, rekao je organizator koncerta Florijan Kordić.

- Zadovoljni smo zbog velikog interesa, a posebno nam je drago što će u publici biti onih od osam i onih od 88 godina. Za Mišinu publiku stariju od 60 godina organizirali smo i prijevoz do dvorane, kombi će ih čekati prije koncerta na najbližoj autobusnoj stanici, istaknuo je.

Putnike će na koncert prevoziti u 10-ak luksuznih kombija, a nekoliko dana prije samog koncerta objavit će se autobusne postaje u Splitu gdje će vozila kupiti starije obožavatelje legendarnog Miše.

Karata još ima u prodaji, a mogu s ekupiti na blagajnu Spaladium arene i preko Adriaticketa.

>>Prodano je već pet tisuća ulaznica za splitski koncert Miše Kovača!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

D1
d12345
15:20 22.03.2014.

Pa naravno da će ljudi dolaziti,neće sigurno popuniti dvorane ona izdajnička spodoba tereza i doris dragović i slični.....Mišo je kralj bio i ostao i Hrvati ga vole za razliku od izdajnika

TT
tik tak
16:45 22.03.2014.

Ponosan sam što mi je takav covjek susjed u Zagrebu što poštuje mjesto gdje živi ali jednako tako nije zaboravio svoje korijene.On nemora govoriti kajkavicom svejedno nam je dobro došao!!!

FZ
filip.zeravica.9
17:50 26.03.2014.

steta sto je napravio od sebe