Na Maldivima

Za ovo je trebalo hrabrosti! Pogledajte kako je Karmela Vukov Colić zaplivala s morskim psima

Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Foto: instagram
12.08.2021.
u 08:34
Voditeljica je sa sinom na odmoru i pratiteljima na Instagramu i Facebooku prenosi dojmove s odmora na Maldivima.
Pogledaj originalni članak

Putovanja su velika ljubav i strast bivše HRT-ove voditeljice Karmele Vukov Colić i ove godine je u ožujku bila u Zanzibaru i podijelila putem Instagrama fotografije s ovog tropskog otoka i ispričala kako tamo izgleda život i što ju je posebno oduševilo, a sada se Instagram i Facebook pratiteljima javlja s rajskih Maldiva.

- Dan oblačan, ništa neobično za ovaj monsun, ali ako ne paziš, pocrveniš začas. Ocean topao i pun predivnih stvorenja. Plivati s kornjačama, morskim psima i jatima šarenih tropskih ribica divno je iskustvo. Do kraja dana još se moramo okušati u tradicionalnom ribolovu. Jesmo li uhvatili večeru, javim naknadno. - napisala je Karmela prije četiri dana kada su ona i sin Noa počeli svoj odmor na Maldivima. Podijelila je voditeljica nekoliko fotografija koje oduzimaju dah, a pohvalila se kako su večeru kasnije i upecali. Ono što je svima privuklo pažnju je video koji je Karmela objavila sada a to je video u kojem sa sinom pliva s morskim psima.

 

 

- Još malo o onim morskim psima… Treba zrnce hrabrosti i zrnce ludosti da bi nastale nezaboravne uspomene… - napisala je uz video voditeljica i u komentarima napisala što je njezin sin rekao: kako veli Noa - nije mama kukavicu rodila. Karmela je uz svoj voditeljski posao često vodila i turističke ture diljem svijeta i koliko voli taj posao i koliko voli putovati najbolje je jednom prilikom opisala ovako:  Putovanje je neodvojivi dio mene. Ostaci neke nomadske, praiskonske baštine. Kao da sam iz neke čerge ispala… 

VIDEO Pogledajte kakva je atmosfera vladala na vjenčanju kćeri Siniše Vuce

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar TvojUjko
TvojUjko
08:58 12.08.2021.

Sto ne reklamira vise "lijekove" na lokalnim televizijama

PO
polifonije
08:44 12.08.2021.

Očito ni morskim psima nije po ukusu HRT-ov kadar, teško probavljiv

PO
Polibot
21:37 12.08.2021.

To joj je omogućila prehrana po Hildengardi