LJUBAV JE NA SELU

Zahvaljujući showu sklopljeno je 17 brakova i rođeno 18 djece

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
31.05.2021.
u 08:00
U posljednjem danu romantičnog putovanja ovogodišnje sezone farmer Zoran Stričević zaprosio je Suzanu Tomić, a Marijan Ceravac Patty. Nastavak je to divnih ljubavnih priča ispričanih u RTL-ovu showu
Pogledaj originalni članak

ktualna, 13. po redu sezona RTL-ova showa “Ljubav je na selu” je na kraju, a kao i u prijašnjim sezonama, neki od farmera pronašli su ljubav i zaprosili svoje odabranice. Tako se broj popeo na čak 17 brakova sudionika, a ukupno je rođeno 18 djece. 

Mato Smolčić iz Retkovaca i Nikolina Trgovac iz Svete Jane prvi su par koji je ljubav okrunio brakom zahvaljujući showu. Nikolina nije bila jedna od kandidatkinja showa, ali, kaže, čim je Matu ugledala na televiziji, znala je da je on njezin idealan partner. Upoznali su se nakon showa i već sedam mjeseci kasnije bili su u braku te imaju kćer Ljubicu. Nikolina i Stjepan Pavlić upoznali su se u trećoj sezoni emitiranoj 2011. godine i njihov odnos tijekom showa imao je dosta uspona i padova te su ih vjerske razlike zamalo razdvojile, ali ljubav je na kraju pobijedila. Vjenčali su se 2012. godine, a počasna kuma bila im je voditeljica showa Marijana Batinić. 

– Stjepana ne bih mijenjala ni za što. Ja sam od samog početka znala kod koga idem i kamo idem. A ono što je bilo na početku, to je bila mala trzavica. Ne žalim ni za čim i ne bih mijenjala ništa – izjavila je Nikolina za RTL. 

Par ima troje djece, sedmogodišnjeg Niku, šestogodišnjeg Stjepana i četverogodišnju Maju. Simpatični Tomislav Copić (26) iz Pokrovnika u šibenskom zaleđu osvojio je u showu Slavonku Karolinu Madar s kojom se vjenčao godinu dana nakon showa i imaju jedno dijete. Amorova strelica u showu pogodila je i Mihaela Sklizovića i Saru Hrnčić.

– Upoznali smo se, kliknulo je i na kraju smo se Mihael i ja stvarno zaljubili, sretni smo i nadamo se da će tako ostati – izjavila je Sara koja se zbog ljubavi prema Mihaelu preselila iz Zagorja u suprugovu Slavoniju i sada su ponosni roditelji malog Borne. Otkačena Ličanka Dragana Vojnović u petoj sezoni showa zaljubila se u kandidata Nemanju Blanuša. Njihov odnos na početku nije bio idiličan i stalno su se svađali pa mu je jednom prilikom Dragana prijetila i da će ga otjerati sa svog imanja, ali u njihovu slučaju očito je vrijedila ona “tko se tuče, taj se voli” i par se vjenčao 2016. godine.  Na velikoj tradicionalnoj svadbi bilo je čak 300 uzvanika. Ubrzo im se rodila Sara, a 2018. godine dobili su još jednu kćer kojoj su dali ime Lara. Ljubavna sreća zahvaljujući ovom showu osmjehnula se i Anti Doganu iz Prološca. U njega se zaljubila Karolina Žalac i poslala mu pismo u kojem mu je rekla da se zaljubila u njega čim ga je ugledala na ekranu. Farmer Goran Špehar bio je kandidat šeste sezone showa i u showu je dobio nadimak seoski Casanova jer je očarao sve svoje kandidatkinje. S jednom od njih pale su i zaruke koje su na kraju ipak bile razvrgnute, ali ljubav mu je ubrzo opet pokucala na vrata. Zbližio se s Anamarijom koja mu se javila nakon showa i danas imaju dva sina – Filipa i Roka.

Foto: RTL
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: Facebook

U osmoj sezoni svoju ljubav života pronašao je farmer Zvonko Koprivnjak. On se na prvi pogled zaljubio u Nikolinu Šalić te je svoju odabranicu odlučio zaprositi pred RTL-ovim kamerama i bio je presretan kad mu je rekla da. U svibnju 2019. godine postali su roditelji djevojčice. U osmoj sezoni ljubav života su pronašli još neki parovi. Pred kamerama se tako Vinko Perković zaručio sa svojom odabranicom Marijom Vrdoljak, a Marina Peštaj zaručila se pak za farmera Andru Bogunovića poznatog kao Capitano. 

Još jedan par danas uživa u obiteljskoj harmoniji zahvaljujući showu. To su Vatroslav i Valentina Tijan koji su se vjenčali 2019. na plaži u Ražancu gdje žive, a na vjenčanju je bila i njihova tada šestomjesečna kći Viktorija. Matija Ričko bio je kandidat pete sezone i, dok se emisija emitirala, javila mu se njegova današnja supruga Barbara.

– Javila mi se dok se emisija emitirala na televiziji i počeli smo se dopisivati. Potom smo dogovorili kavu, upoznali se i tako je sve krenulo… – kazao je Matija koji je s Barbarom dobio sina Davida. Farmer Alojz Kanceljak ljubav života nije upoznao u showu, ali zahvaljujući showu nakon emitiranja javila mu se Monika s kojom je sada u braku te imaju dvije kćeri, Luciju i Anu. Mnogi gledatelji sjećaju se i kandidatkinje Nevenke Bekavac koja je u showu u nekoliko navrata tražila idealnog partnera kojeg je na kraju pronašla izvan showa. Od 2017. godine u braku je sa Zvonom Petričevićem s kojim ima sina Stjepana. Prije dvije godine vjenčao se i farmer Željko Bilić kojem se nakon showa javila gledateljica Felina i par je u prosincu 2019. godine dobio kćer.

Internacionalna, 11. sezona emisije “Ljubav je na selu” zaslužna je za brak kanadskog farmera Srećka Ponjavica i Viranke Antonije Beščec koji žive u Kanadi. Dušan Golubovac iz 12. sezone upoznao je svoju suprugu Ana-Mariju preko društvenih mreža, nakon što ga je vidjela u emisiji. 

U posljednjem danu romantičnog putovanja ovogodišnje sezone farmer Zoran Stričević zaprosio je Suzanu Tomić . Svoju sreću proslavili su poljupcima. – Show “Ljubav na selu” donio mi je veliku sreću – priznao je Zoran nakon što je Suzi rekla “da”. – Moraš biti ljubav da bi dobio ljubav – rekla je Suzana koja je već prije nekoliko mjeseci na Facebooku dodala Zoranovo prezime. 

Na brak su se odlučili Marijan Ceravac (69) i Tajlanđanka Patty. Marijan je već nekoliko puta rekao da je Patty ona prava i jedva je čekao pokloniti joj prsten koji joj je kupio u jednoj od prošlih epizoda. A sada je napokon to i učinio. – Želim se oženiti tobom – rekao je Patty te kleknuo pred nju. Iznenađena Tajlanđanka je pristala, a zaruke su proslavili toplim zagrljajem i poljupcima. Vjenčali su se prije nekoliko mjeseci, a fanovi emisije to su doznali zahvaljujući Pattynu Facebook profilu, na kojem se mogu vidjeti fotografije s vjenčanja. 

VIDEO: Oliver Mlakar o Večernjakovoj ruži: Ružu za životno djelo neću nikada zaboraviti

 

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz