NA INSTAGRAMU

Žanamari pitala prijatelja što njezine fotografije čini provokativnima, pogledajte što joj je odgovorio

Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Žanamari Perčić
Foto: Instagram screenshot
Žanamari
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
Split: U hotel Radisson Blu Resort & Spa održan Cosmopolitan pool party
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Žanamari
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
07.01.2022.
u 18:15
Žanamari je pozirala u kaputu i kožnim hlačama s raspuštenom kosom, a u opisu objave je istaknula da želi provjeriti drži li prijateljeva teorija vodu.
Pogledaj originalni članak

Glazbenica Žanamari Perčić (40) na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju snimljenu u kupaonici, a posebno se istaknuo opis koji je stavila. Žanamari je pozirala u kaputu i kožnim hlačama s raspuštenom kosom. "Pitala sam prijatelja što je to zaboga toliko provokativno na mojim fotkama?!? Kaže on - Pogled! Pa evo još jedna 'provokativna'. Da vidimo jel teorija drži vodu", napisala je glazbenica te dodala nekoliko emotikona. 

U komentarima su joj pratitelji uputili komplimente. "Prekrasna", pisali su. "Predivna si", dodali su, a ostavili su i emotikone vatre. 

Podsjetimo, Žanamari na društvenim mrežama posljednjih dana objavljuje fotografije s dočeka nove godine. U ovu godinu glazbenica je ušla u društvu svoje obitelji. Također, u posljednje vrijeme  ističe i koliko naporno trenira a razvila je i svoj hashtag 'pauza je nikad'.

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 22

SA
Samuraj3
19:45 07.01.2022.

Jesam li ja zastarjeo ako mislim da slike golotinje koju promovira samo srozavaju te osobe koje to rede? Čovječe predivna si, ali u nekim stvarima treba uživati samo tvoj suprug, a ne cijeli svijet. I u krajnjoj liniji što kada ti dijete krene u školu krenu mu pokazivati tvoje golišave slike? Po meni danas što sve promoviraju na Instagramu u smislu zgodnog tijela, je dvije riječi - moderna prostitucija.

ŠP
Špresa
20:46 07.01.2022.

Bogeci i ona i taj njen, baš bogeci

Avatar HighHopes
HighHopes
00:04 08.01.2022.

Opće poznato kojem pokojnom starcu je ušla u krevet i tako dobila propusnicu za "karijeru"... 🤮