U dobroj formi

Zanosna Renata Sopek dobro je namučila Igora Štimca

Foto: RTL
Renata Sopek (1)
Foto: RTL
Renata Sopek (1)
Foto: RTL
Renata Sopek (1)
Foto: RTL
Renata Sopek (1)
01.06.2012.
u 16:35
Iako u zavidnoj formi, proslavljeni vatreni namučio se u sustizanju Renate do cilja. Ili se ipak samo ponio kao pravi džentlmen? Što se dogodilo, gledatelji RTL-a otkrit će u nedjelju u pravoj poslastici za ljubitelje sporta i lijepih žena.
Pogledaj originalni članak

Zanosna Renata Sopek izazvala je Igora Šimca na utrku kajacima. Iako u zavidnoj psihofizičkoj formi, Štimac se namučio u sustizanju Renate do cilja. Ili se ipak samo ponio kao pravi džentlmen? Što se dogodilo u njihovoj utrci, gledatelji će vidjeti u nedjelju u pravoj poslastici za ljubitelje sporta i lijepih žena u emisiji "U dobroj formi s Renatom Sopek"!

Osim Štimca i Sopek u neopren-odijelima, u trećoj epizodi druge sezone serijala, pogledajte kako se manekenka Jelena Denona priprema za odlazak na plažu i za koje se najnovije tretmane odlučila. 

Novinarke „Exkluziva“ pak uživat će u palačinkama s čokoladom, orasima i pekmezom – te otkriti recept pomoću kojih se tradicionalne (kalorične) palačinke pretvaraju u zdrave te se njima počastiti bez grižnje savjesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

CZ
carlos_zg
21:41 03.06.2012.

Ma jao.. Baš su dobar par!