posljednje fotografije

Zaručnica se emotivnom objavom oprostila od Raya Liotte: 'To je bila ljubav o kojoj se sanja, bili smo nerazdvojni'

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Eric Thayer/REUTERS
FILE PHOTO: Actor Ray Liotta arrives at a screening of the film "Goodfellas" during the Tribeca Film Festival in New York City
Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS
FILE PHOTO: Actor Ray Liotta arrives at the 2012 Vanity Fair Oscar party in West Hollywood
Foto: Henry Nicholls/REUTERS
FILE PHOTO: UK premiere of "Marriage story" at the BFI London Film Festival 2019 in London
Foto: YVES HERMAN/REUTERS
FILE PHOTO: Cast member Liotta attends a photocall at the 65th Cannes Film Festival
29.05.2022.
u 14:00
Svijet je šokirala iznenadna smrt glumca Rayja Liotte (67), najpoznatijeg po ulozi Henryja Hilla u Scorsesovoj uspješnici ''Dobri momci'', a sada je njegova zaručnica Jacy Nittolo na Instagramu podijelila dirljivu objavu.
Pogledaj originalni članak

Svijet je šokirala iznenadna smrt glumca Raya Liotte (67), najpoznatijeg po ulozi Henryja Hilla u Scorsesovoj uspješnici ''Dobri momci'', a sada je njegova zaručnica Jacy Nittolo na Instagramu podijelila dirljivu objavu.

-Moj je život tijekom posljednjih nekoliko godina bio zaista čudesan. Ray i ja dijelimo duboku ljubav koju ću u svome srcu zauvijek čuvati. Smijali smo se svaki dan i bili smo nerazdvojni. Naša je kemija bila divlja na najbolji način. On mi je bio sve na svijetu i nismo se mogli zasititi jedno drugog. To je prava ljubav o kojoj se sanja. On je bio najljepša osoba koju sam poznavala, a čak je i to podcjenjivanje - napisala je Nittolo te objavila šest fotografija s Liottom, a kako piše britanski Daily Mail neke od tih fotki nastale su samo par dana prije nego što je glumac preminuo.

Nittolo i Liotta zaručili su se u prosincu 2020. godine, a upoznala su ih djeca. Glumac iz braka s Michelle Grace ima kćer Karsen (23) dok Jacy iz braka s producentom Joeyjem Nittolom ima četvero djece- sinove Daxa (24), Chazza (22) i Joeyja (11) te kćer Jade (19).

Par je vezu započeo 2020., a prvo zajedničko pojavljivanje bilo im je na dodjeli nagrade Independent Spirit, a glumac je u intervjuu za časopis People prošle godine otkrio kako su se za vrijeme lockdowna zbližili te da su se zaručili.

Podsjetimo, glumac je preminuo u snu u Dominikanskoj Republici gdje je snimao film "Dangerous Water". U zadnje vrijeme radio je na brojnim novim projektima kao što su ''The Many Saints of Newark'', ''Marriage Story i No Sudden Move''. Nedavno je završio sa snimanje filma ''Cocaine Bear'', a pojaviti se trebao i u ''The Substance" uz Demi Moore''.

VIDEO Meghan Markle odala počast žrtvama masakra i izazvala burne reakcije

ekskluzivno: mišo kovač

Nakon Edijeve smrti ja u Beogradu više nemam što tražiti. Zvali su me sto puta, nudili lovu koja se ne odbija, ali ja sam odbio. I opet bih...

Za sedam dana hrvatska glazbena institucija Mišo Kovač nakon tri godine stanke održat će veliki koncert na Hajdukovu Starom placu. Uoči dugoiščekivanog koncerta glazbena legenda dala je ekskluzivni intervju za Večernjakovu Nedjelju. Prisjetio se svog odrastanja u Šibeniku, brojnih zanimljivosti iz bogate karijere te kako mu je supruga Lidija vratila želju za životom nakon smrti sina Edija.

RADI NA SEBI

Nakon što je priznala da se udebljala od antidepresiva, Matea iz 'Života na vagi' pokazala kako sada izgleda

Raditi na sebi. Ima tu još dosta posla, ali trudim se. To je ono najvažnije; trud, rad, volja i motivacija. Bez toga nema apsolutno ničeg. Ponosna sam na sebe jer ovo je prvi put da sam toliko uporna i nepokolebljiva u postizanju svog cilja. Iskoristila sam sva prethodna iskustva i znanje koje sam naučila. Zahvalna sam na svemu tome jer da nije bilo svega toga ne bih bila ovdje gdje jesam - napisala je Matea.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz