"ples sa zvijezdama"

Zbog božićnog nastupa ću se za blagdanskim stolom disciplinirati

Foto: HTV
Zbog božićnog nastupa ću se za blagdanskim stolom disciplinirati
24.12.2012.
u 20:00
– Cijeli život sam trenirao košarku, nogomet, plivao i ronio na dah, ali desetak godina imam problema s kralježnicom pa sam fizički pasivan. S ovim treninzima opet su mi porasli apetiti u smislu da bih trebao početi vježbati – kaže Zijad.
Pogledaj originalni članak

– Prije dvije sezone pristao sam sudjelovati u “Plesu sa zvijezdama” jer nisam znao što me čeka. Sada sam pak pristao baš zato što znam kako je ples prekrasan – kaže glumac Zijad Gračić (53) kojeg ćemo na božićnu večer gledati na HTV-u u “Božićnom plesu sa zvijezdama”. Plesat će bečki valcer s nekadašnjom partnericom Tihanom Devčić. Za nastup su trenirali po tri sata dnevno nekoliko tjedana. U posebnoj emisiji snage će odmjeriti sa zvijezdama prijašnjih sezona: Markom Toljom, Dubravkom Šimencom, Martinom Zubčić, Martinom Tomčić i Zlatom Mück. Zijad nema tremu jer siguran je u koreografiju, a brzo se vratio i u kondiciju.

– Cijeli život sam trenirao košarku, nogomet, plivao i ronio na dah, ali već desetak godina imam problema s kralježnicom pa sam fizički pasivan. S ovim treninzima opet su mi porasli apetiti u smislu da bih trebao početi vježbati – kaže Zijad. Emisija se emitira uživo, što znači da Božićnu večer provodi u studiju, ali to mu neće pomrsiti obiteljske blagdanske planove.

– Kao i posljednjih 25 godina, kupili smo jelu visoku dva metra, oko koje obavljam sve “fizikalije”, a supruga Katarina i kći Korina je kite. Moja supruga za Badnjak radi najbolji bakalar na svijetu i sve je spremno. Međutim, zbog nastupa morat ću biti discipliniran za blagdanskim stolom – govori glumac. Poslije dočeka Nove godine, koju slavi kod kuće s prijateljima, Zijadova supruga i 13-godišnja kći kreću na skijanje u Austriju, a on i sin Arijan, student ekonomije, ostaju u Zagrebu. – U HNK-u mi počinju probe za premijeru uoči proslave 100. rođendana Ranka Marinkovića. Na Akademiji u Osijeku, na kojoj već tri godine predajem glumu, u siječnju imam predavanje kojim branim nostrifikaciju docenture koju sam već odradio u BiH – kaže Zijad.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.