Natjecatelj nije znao odgovor

Zbog jednog pitanja Potjera postala hit u srpskim medijima: 'Tragač pogriješio, lovac skočio'

Foto: HRT
Foto: HRT
Foto: HRT
Foto: HRT
Foto: HRT
Foto: HRT
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell
Foto: Kosta Đuraković/PROMO
Foto: Kosta Đuraković
Konstrakta
Foto: Screenshot Instagram
06.05.2022.
u 15:40
- Ja sam potpuno zaluđena Konstraktom, obožavam te, Konstrakta, ako ovo gledaš, iako znam da imaš pametnija posla, sad će Eurosong na kojem ćeš pobijediti - kazala je Morana, a njezina je izjava odmah prenesena u srpskim medijima.
Pogledaj originalni članak

HRT-ov poznati kviz Potjera gleda se i van granica Hrvatske. Dokazuju to i tekstovi osvanuli danas na srpskim portalima koji se osvrću upravo na jučerašnje izdanje kviza. Naime, u njemu je jedno od pitanja bilo vezano za Konstraktu, aktualnu srpsku predstavnicu na Euroviziji, a glasilo je: 'Što Konstrakta nema?'.

Ponuđeni odgovori su bili - karta, knjižica i svjedodžba, a natjecatelj Ante ostao je pomalo zbunjen kad je na ploči ugledao pitanje. Na kraju je odgovorio 'svjedodžba' i fulao točan odgovor koji je glasio 'knjižica' jer Konstrakta u pjesmi s kojom ide na Euroviziju spominje zdravstvenu iskaznicu koju, kako je i sama priznala u pjesmi, nema.

Foto: HRT

U ulozi lovkinje našla se Morana Zibar koja je odmah ponudila točan odgovor, a potom i objasnila da je veliki fan Konstrakte. 

- Ja sam potpuno zaluđena Konstraktom, obožavam te, Konstrakta, ako ovo gledaš, iako znam da imaš pametnija posla, sad će Eurosong na kojem ćeš pobijediti - kazala je Morana, a njezina je izjava odmah prenesena u srpskim medijima. Na jednom od najposjećenijih portala, srpskom Blicu osvanuo je naslov: "KONSTRAKTA ZAVRŠILA NA HRVATSKOJ TELEVIZIJI U POTJERI Tragač dao pogrešan odgovor, lovac skočio: 'Ona će pobijediti na Eurosongu'". 

Foto: HRT

Konstrakta i njezina pjesma 'In corpore sano' provukli su veliku pozornost odmah nakon pobjede na srpskom izboru za pjesmu Eurovizije, a zanimljivo je i to da će se Konstrakta, pravog imena Ana Đurić, na pozornici naći u obući koja se proizvodi u Hrvatskoj. Riječ je o borosanama u bijeloj boji s otvorenim prstima na vrhu i niskom platformom. Inače, one se proizvode isključivo u Hrvatskoj, a proizvodi ih Borovo. 

Podsjetimo, srpska predstavnica na ovogodišnjoj Euroviziji u Torinu za pravoslavni je Uskrs ponovno dospjela u fokus javnosti načinom na koji je čestitala. Naime, umjetnica se fotografirala pored uskršnje dekoracije koju je postavila na stol u obliku slova Z, a upravo su to neki shvatili kao provokaciju jer je slovo Z postalo nepoželjno diljem Europe od početka rata u Ukrajini jer su tim slovom označena ruska vozila u Ukrajini pa je to mnoge dovelo do zaključka da Konstrakta podržava rusku agresiju.  Na te je optužbe odgovorila sarkastično, pišući da vjeruje u neke teorije zavjere poput toga da je zemlja ravna ploča, da je reper Tupac živ i slično. 

Foto: Screenshot Instagram

VIDEO Amber Heard, bivša žena Johnnyja Deppa, progovorila na suđenju: 'Pio je, drogirao se i tukao me!'

reagirao na hourine izjave

Fileš: 'Houra je pokušao s još jednim članom naše grupe napraviti novi bend bez našeg znanja'

Preko odvjetnice Kristine Delfin Kanceljak, Fileš je demantirao Hourine izjave da je zloupotrijebio povjerenje članova benda te ističe u priopćenju kako je on bio i voditelj poslovanja banda dugi niz godina te da je u tom smislu "pravno potrebno i sasvim logično te poslovno opravdano i nužno, da se zaštiti sve što ima funkciju prepoznatljivosti banda, uključujući i njegov naziv".

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

DU
Deleted user
17:10 06.05.2022.

Što ima raditi takovo pitanje u hrvatskom kvizu?

Avatar CroViper
CroViper
17:23 06.05.2022.

Mila moja majko, kakva udarna vijest...

ED
edvardl
17:41 06.05.2022.

Opet po tko zna koji put, "večernje novosti", objavljuju dnevnu dozu, (obaveznih) nebitnih informacija o komšijama iz srb.dije!!! Sramota za nekad hrvatske novine!!! FUJJJ, sram vas bilo!!! (očekujem brisanje komentara za par minuta!!!)