NISU TO OČEKIVALI

Zbog kosti Ante je napustio Masterchef, a gledatelji poručuju: Jako nepravedno, zna se tko je trebao ispasti

Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
04.10.2024.
u 09:34
„Ovo me slomilo“, komentirao je Ante kada je saznao da je prilikom kuhanja napravio diskreditirajuću pogrešku.
Pogledaj originalni članak

Iako je replika Stjepanovog jela koju je sinoć u "Masterchefu" napravio kandidat Ante Vukadin bila jedan od boljih tanjura u stres testu, tijekom kušanja chef Goran je u ribi pronašao kost, pa je za njega MasterChef putovanje završilo. „Ovo me slomilo“, komentirao je Ante kada je saznao da je prilikom kuhanja napravio diskreditirajuću pogrešku. Njegov odlazak slomio je i gledatelje koji nisu očekivali ovakav razvoj događaja i na Facebook stranici "Masterchefa" komentirali su kako nije pošteno što je Ante napustio show.

- Žao mi što je Ante napustio kuhanje. Jako nepravedno, zna se tko je trebao ispasti. Nadam se da će ga vratiti kroz natjecanje. Sanja je trebala ispasti jer du svi zbog nje završili u stres testu. Ove sezone kandidati od samog početka pokazuju otvorenu netrpeljivost, ljubomoru i negativne emocije jedan prema drugom, Zara bi pojela ovu Sanju ...tako da imamo kanibalizam na vidiku. Po meni je tamo najslabija po kuhanju bila ona cura koja je stavila meso ribe u temeljac. - pisali su gledatelji na Facebooku, dok su i na Instagramu slično komentirali.

VEZANI ČLANCI

LADY GAGA:

Pljuvali su me i govorili da smrdim, da sam nakaza. Sa samo 15 godina pala sam u duboku depresiju

I kada se već činilo da je za Lady Gagu samo nebo granica, razotkrila je sebe u odličnom dokumentarcu "Five Foot Two", koji prikazuje sasvim drugo, obično, ali i nesigurno i prilično ranjivo lice ove svestrane umjetnice. U tom filmu moglo se čuti da se nije nikad osjećala dovoljno ugodno u svojoj, "običnoj" koži te da se nije mogla pojaviti na pozornici i pjevati samo začešljane kose.

- Baš bez veze zbog jedne kosti da ispadne kandidat koji je bio potencijal za sigurno top 10. Mali ima veliki talent pokaza je najveći talent od audicije. Kost u jelu je oduvijek bila šah mat za tog natjecatelja... Zna se, kome nađu kost ide van. Nikakva nova i posebna nauka ove godine. Zato su tamo da uče da im se ne desi u restoranu to jer isto kao dlaka u jelu je i kost kardinalna greška - bili su neki od komentara gledatelje, dio njih se slaže kako Ante nije trebao napustiti show, dok dio misli da je zasluženo otišao.

Kandidati su sinoć u emisiji replicirali jelo chefa Stjepana u kojem je glavna zvijezda bio brancin, a stres test iznjedrio je mješavinu uspjeha i pogrešaka. Osim Sanje i Ante, u stres testu našli su se još i Anamaria Šimićak, Ivana Božac, Josip Petrović, Eni Đorđević te Ivo Kežić. Ante je bio vidno razočaran nakon što je Goran u njegovom tanjuru pronašao kost. „Dogodilo se ono čega sam se najviše bojao – da ću ispasti prvi“, izjavio je Ante, no chef Stjepan ga je ohrabrio riječima: „Potencijal apsolutno imaš!“

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

ZE
zeljac123
10:30 04.10.2024.

Pobjednik se ionako zna!!!To če biti neko iz Dalmacije, Stipe je več odlučio.A svi ostali ako hoćete pobijediti morate reč da ste iz Dalmacije. Sramota da po Stipi niko drugi nezna kuhati Katastrofa

FA
Fake
10:27 04.10.2024.

Kuhaju u 22h?

MA
majeltomoguce
10:19 04.10.2024.

Bezvezan mi je koncepti emisije pa ne gledam, a i termin je za ne povjerovati (kuhaju u 22h i tjeraju ljude da idu jesti prije spavanja). No ovo sam pogledao i došlo mi je da se počnem smijati - kuhar žvače ubrzano, grči se lice, uzima maramicu, vadi kost koja se na ekranu jedva vidi, kolege isto zgroženi, muzika kao da je neki hororo ... halooo jedeš ribu, nisi nikad vidio kost??? Jaoooo koja komedija i čovjek ispadne, a ne ispadne onaj tip koji je zaboravio staviti jednu komponentu i još mu je i umak bio prerijedak ... ali ovaj ima kost - the end! Ahahahaahhaa!