Omiljena voditeljica

Zbog Nore u BiH svi gledaju vremensku prognozu: Za BiH i Hrvatsku prognoziram hladnu zimu

Foto: Youtube Screenshot
Foto: Youtube Screenshot
Foto: Youtube Screenshot
Foto: Youtube Screenshot
Foto: Youtube Screenshot
08.01.2024.
u 08:00
Neki od videoisječaka vremenske prognoze imaju tisuće pregleda, a na TikToku je jedan isječak prognoze koju vodi Nora pregledan i milijun puta
Pogledaj originalni članak

Voditeljica Nora Šahinpašić više od godinu dana vodi vremensku prognozu na OBN-u te je zbog svog atraktivnog izgleda stekla veliku popularnost na društvenim mrežama i mnogi dijele na TikToku i Instagramu isječke iz vremenske prognoze koju vodi Nora. Neki od tih videoisječaka imaju tisuće pregleda, a na TikToku je jedan isječak prognoze koju vodi Nora pregledan i milijun puta. 
Nora je sada za 24 sata otkrila kakva vremenska prognoza očekuje Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu u zimskom periodu.

– Za BiH i Hrvatsku prognoziram hladnu zimu, ne toliko snijeg koliko zubato sunce. Do sada su nam temperature bile i do 13 stupnjeva, a sada se pripremite na minuse. Moglo bi biti do -10 stupnjeva, pa pripremite zimske jakne i zimske gume, naravno – rekla je Nora. U susjedstvu uživa veliku popularnost i kaže kako i u 2024. godini planira dalje graditi svoju televizijsku karijeru.

– Planiram svakako ostati na televiziji, predivno se osjećam u ovom okruženju. Naravno, prioritet mi je i završavati fakultet u roku – rekla je Nora koju mediji u susjedstvu često uspoređuju s poznatim brazilskim modelom Adrianom Limom.

– Kad sam to čula, nisam mogla skinuti osmijeh s lica. Adrianu sam pratila od malih nogu, kad sam oblačila mamine štikle i haljine te imitirala modne revije. Čast mi je biti povezivana s jednom od najljepših žena na svijetu – govori Nora. Ne iznenađuje što je odabrala televizijski posao jer su i njezini roditelji poznate TV osobe u Bosni i Hercegovini. 

Njezina majka Dajana dobro je poznato TV lice u BiH s obzirom na to da je dugi niz godina bila voditeljica lota i "Turizma plus", a bila je i član ekipe Jutarnjeg programa koji su realizirale FTV i BHT1. Norin je otac Mimo Šahinpašić koji je u veljači 2022. nakon 18 godina napustio OBN, a u međuvremenu je radio na Radiju Stari Grad. U rujnu prošle godine ipak se odlučio vratiti na OBN i rekao je kako toj televiziji pripada.

VIDEO Svi su se pitali gdje je završio vjenčani buket Sandre Perković, ona im je sada odgovorila

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

PR
prajdali100
09:16 08.01.2024.

Odmah,na prvu,vidi se da je djevojka rođeni meteorolog.Ta materija joj je jako bliska.

DE
Delmaticus
09:35 08.01.2024.

Kad vidim tu zemlju prvo što mi padne na pamet da je tamo selo protiv sela ratovalo i nitko ni s kim

Avatar Make my day
Make my day
18:50 08.01.2024.

Ko šiša Vikić-Topića od sad gledamo Noru.