Život na vagi

Zbog pisma iz vanjskog svijeta jedan kandidat je jako nervozan

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Život na vagi
Foto: RTL
Život na vagi
Foto: RTL
Život na vagi
Foto: RTL
Život na vagi
02.10.2018.
u 16:39
Mario Mlinarić zbog ove situacije posegnut će za pedagoškim mjerama.
Pogledaj originalni članak

U Velikom izazovu plavi i crveni timovi morat će pokazati svoje plivačke sposobnosti, a brži tim će dobiti i vrijednu nagradu – moći će pročitati pisma koja su im poslali njihovi bližnji.

Iako se to u prvu ruku činilo motivirajuće, jedan kandidat će zbog vijesti dobivenih iz vanjskog svijeta postati poprilično nervozan pa će Mario Mlinarić morati posegnuti za pedagoškim mjerama. 

S druge strane, Marijo će pokazati da je pravi timski igrač, što će izmamiti suze jednoj kandidatkinji. Nakon Velikog izazova kandidate čeka posljednji trening pred vaganje, koje će biti dramatično.

Naime, oni ni ne slute da će ih na vaganju dočekati iznenađenje – show će morati napustiti dva kandidata, po jedan iz svakog tima, a o tome tko ispada odlučuje crvena crta. 

Novi nastavak „Života na vagi“ na programu je večeras u 21 sat.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AN
AnteKino
17:08 02.10.2018.

Jedva cekam kad ce 21 .....