Životna sreća: Na proslavi Srebrne ploče pjevač Crvene jabuke progovorio i o roditeljstvu

Žera: Kćerima sam već kupio prve starke iako još ne hodaju

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Žera: Kćerima sam već kupio prve starke iako još ne hodaju
11.02.2010.
u 20:00
– Za nekoliko dana njih dvije će napuniti 12 mjeseci i sad sa sigurnošću tvrdim da je uloga oca prekrasna. Neopisivo iskustvo. Bile su moj dar za Valentinovo.
Pogledaj originalni članak

Da ni okorjeli rockeri nisu imuni na ženski osmijeh, pokazao je Dražen Žerić Žera, pjevač Crvene jabuke, koji će ovu godinu, osim po osvojenoj srebrnoj ploči, zapamtiti i po prvom rođendanu svojih blizanki – Petre i Maree. Malene dame, koje su na svijet stigle devet dana nakon Valentinova, 45-godišnjem pjevaču veljaču su zauvijek obojile u ružičasto.

Darovi za Valentinovo

– Za nekoliko dana njih dvije će napuniti 12 mjeseci i sad sa sigurnošću tvrdim da je uloga oca prekrasna. Neopisivo iskustvo. Bile su moj dar za Valentinovo – stvarno divan osjećaj. Mislim da onaj tko nema djecu puno gubi. Taj se osjećaj zaista ne može opisati riječima – rekao nam je Žera. Njega i njegovu dvadeset godina mlađu suprugu Barbaru preksinoć smo zatekli u zagrebačkom klubu Saloon. Zbog proslave srebrne ploče grupe Crvena jabuka, samo su se na tren odmaknuli od roditeljskih obveza. I podsjetili se na trenutke kad su sami dočekivali Dan zaljubljenih.

– Meni je Valentinovo cijeli život. Crvena jabuka se oduvijek bavi samo ljubavlju pa meni taj jedan dan ne odskače od drugih. Istina, prije nisam bio u braku i nisam bio otac, ali nisu Valentinovo samo djeca. Još kao klinci opredijelili smo se pjevati o ljubavi tako da je ljubav oduvijek bila život svih članova grupe – kaže Žerić. No, otkad je postao suprug i tata, svoje je prioritete, priznaje, ipak promijenio.

Idu tatinim stopama

Uz koncerte i provode koji su ga pratili godinama, posljednjih 12 mjeseci začinio je “skakutanjem” oko dječjih krevetića.

– Mijenjanje pelena nije mi bio nikakav problem. Navikao sam se. Ali ni njih dvije nisu plačljive pa su mi olakšavale posao – otkriva Dražen Žerić. Kao pravi roditelj zaljubljen u svoje kćeri, Žera će djevojčice usmjeravati na pravi put kojim će, poput tate, smjelo koračati u šarenim starkama.

– Već sam im pribavio starke. Iako još uvijek ne hodaju, imaju ih puno. Otprilike po jedne prigodne za svaku boju odjeće u koju ih odjenemo – kazao je pjevač koji svoje starke nije skidao ni na dan vjenčanja. Na otoku Šolti u listopadu 2008. godine pred 25 uzvanika do “oltara” se prošetao u crvenim tenisicama. Žera i njegova Barbara nakon jednogodišnje veze zavjete su si izrekli ploveći brodom oko otoka Šolte. Nakon što su uplovili u bračnu luku, par i gosti uplovili su i u luku u Stomorsku te se spustili u restoran “O’la-la”. Nakon kratkog provoda tada već trudna Barbara otišla se odmoriti, a Žera je svoju ljubav s prijateljima proslavio s mikrofonom u ruci.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OB
-obrisani-
08:14 12.02.2010.

Zera legendo, pusti seljacine, sta oni znaju. Seljacine su oduvijek mrzile asfalt i grad. Bio si i ostao legenda a misevi neka crknu od ljubomore. Sve najbolje tebi i tvojoj porodici.

Avatar Hemp
Hemp
12:37 12.02.2010.

Žera: Kcerima sam vec kupio prve starke iako još ne hodaju ----------------------------------------------------------- i sto sad budaletino,koji si ti kompeksas, jaka stvar, jesi frajer.... kupio sam i ja bio mojoj cerki prve prije 12 godina kad je bila 5 mjeseci a i sad ih ima tri para.... http://img189.imageshack.us/img189/9340/allstarn.jpg ikome se onda proseravas, jadnim malim i siromasnim hrvaticima..