idila na havajima

Zgodna agentica Grace Van Pelt iz “Mentalista” čeka bebu

Foto: Amanda RighettI
Zgodna agentica Grace Van Pelt iz “Mentalista” čeka bebu
03.11.2012.
u 08:00
Zbog serijala o vidovitom agentu Patricku Janeu, glumica je svoj život podijelila na dvije strane – zbog posla živi u Hollywoodu, a nakon “radnog vremena” seli se doma na Havaje gdje je čeka njezin suprug, redatelj Jordan Alan.
Pogledaj originalni članak

Tko je Amanda Righetti, zgodna 29-godišnjakinja iz serije “Mentalist”, koju gledamo na RTL-u? Rođena je u Utahu kao najmlađe od osmero djece u obitelji, karijeru je započela s 14 godina kao manekenka, a ubrzo se zahvaljujući talentu i dobrom izgledu vinula i u svijet serija, ali i filma (glumila je u hororu “Petak 13.”).

Najzapaženija od njezinih uloga je agentica Grace Van Pelt u “Mentalistu” s kojom je osvojila People’s choice award za najbolju televizijsku seriju. Zbog gledanog i nagrađivanog serijala o vidovitom agentu Patricku Janeu, glumica je svoj život podijelila na dvije strane – zbog posla živi u Hollywoodu, a nakon “radnog vremena” seli se doma na Havaje gdje je čeka njezin suprug, redatelj Jordan Alan. Njih dvoje vjenčali su se 2006. godine, a ove zime postat će roditelji svoga prvoga djeteta.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.