Renata Lovrinčević Buljan

Zgodna mama hajdukovca pozirala u haljini s velikim prorezom i sve raspametila: Jednostavno savršeno

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Na bazenu Hotela Brown u Trogiru održan Story Summer Party
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Split: Renata Lovrinčević Buljan, bivša Miss Universe Hrvatske
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Split: Renata Lovrinčević Buljan, bivša Miss Universe Hrvatske
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Renata Lovrinčević Buljan / Instagram
01.10.2024.
u 17:20
Svoju savršenu figuru Renata duguje redovitim treninzima, a nedavno je na ovoj društvenoj mreži otkrila i kako se najbolje postižu rezultati kada je u pitanju vježbanje
Pogledaj originalni članak

Trenerica fitnessa Renata Lovrinčević Buljan, bivša misica i majka Hajdukova vratara Borne Buljana svojim objavama na Instagramu uvijek privlači pažnju pa je tako bilo i s novom objavom  oduševila je pratitelje kada je objavila video u kojem pozira u dugoj, uskoj haljini s velikim prorezom na nogama. Ispod ove objave zaredali su se komentarima u kojima su joj obožavatelji udijelili brojne komplimente. - Predivna žena i dama. Jednostavno savršeno. Uvijek savršeno lijepa i prekrasna dama. Dobra poza, lavice. Volim te - poručili su joj pratitelji.  Svoju savršenu figuru Renata duguje redovitim treninzima, a nedavno je na ovoj društvenoj mreži otkrila i kako se najbolje postižu rezultati kada je u pitanju vježbanje. 

- Gym bi trebali voljeti svi koji vole fair play. Koliko radiš, toliko dobiješ. Nema poštenijeg terena. Samo ti. I onda nema krivljenja drugog za neuspjeh. Bitno je naučiti ispravno izvoditi vježbe uz stručnu osobu s iskustvom da ne dođe do ozljede. Prvo ide trening, pa onda prehrana koja se rješava putem do automatizma zdravog življenja bez vaganja sebe i hrane. Ako i postoji neka ozljeda, riješit ćemo je - poručila je ova fitness trenerica.  

VEZANI ČLANCI

Ovo ljeto je Renata pozirala u kratkoj, dekoltiranoj plavoj haljini koja je također istaknula njezinu savršenu figuru. "Draga Renata blistaš i sjajiš! Kao melem za dušu. Draga moja Renata blistaš od ljepote. Ajme....kako dobro izgledaš...MAJKA -ŽENA-KRALJICA! Ljepotica. Predivna", pisali su joj obožavatelji ispod ove objave. Društvene mreže je zapalila i fotografijama na kojima je pozirala u kupaćem kostimu koji je sama dizajnirala. 

"Odvezujete li vi trakice da se što bolje osunčate kao ja? Uvijek bi mi “bolo oči” kad vidim haljinu otvorenih leđa, a bijele debele crte po leđima. Moj bikini Ren Love ima duge trakice koje možeš vezati na mnogo načina i tanke su da ti ne ostanu tragovi dok plivaš,a kada se sunčaš odveži ih i neka te sunce zagrli", napisala je Renata uz fotografije na kojima je pozirala u zavodljivim pozama.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

HI
Hrvat iz Prigorja
18:15 01.10.2024.

Nekad u jugi do rata, kupovao sam svaki dan sportske i sn reviju , nisi mogao pročitati skoro ništa o privatnom životu sportaša, a sada kakvu kakici ima djevojka žena ili mama, što su jeli, kakvu ima torbicu, cipele, badić ilikoliko ih je "zbaril" nego su se rastali...

Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
18:06 01.10.2024.

Što reći još nego ža mi diteta.

JF
Jure_Francetić
17:41 01.10.2024.

Eee moj Borna Stifleru...mamicu ti poljubim !