osvanuli detalji

Zgodna Mamićeva snaha pohvalila se uspjehom 8-godišnjeg sina: 'Mamin ponos'

Foto: Instagram Asos
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
22.10.2019.
u 07:00
Zagrebačka vizažistica ovog se puta pohvalila uspjehom Tijina osmogodišnjeg sina kojeg je dobila u braku s bivšim suprugom, košarkašem Chrisom Warrenom.
Pogledaj originalni članak

Otkako se prije dvije godine udala za Marija Mamića, ekonomistica Tia Mamić, djevojački Jurčić, svoj privatni život nastoji čuvati podalje od javnosti.

S vremena na vrijeme detalji iz njezina privatnog života ipak osvanu na društvenim mrežama njezine prijateljice Lade Mitrašinović. Zagrebačka vizažistica ovog se puta pohvalila uspjehom Tijina osmogodišnjeg sina kojeg je dobila u braku s bivšim suprugom, košarkašem Chrisom Warrenom.

Foto: Instagram

– Prije svega čestitke predivnom i pametnom Dominiku na osvojenoj srebrnoj medalji na svjetskom natjecanju u matematici – Brain o brain world competition u Dubaiju. A također jedan naklon mami Tiji koja je zaslužna za to što je njezin dečkić pristojan, vrijedan i pametan. Bravo, mama. I da, to će mi biti zet – napisala je Lada na Instagramu. Ubrzo se u komentarima javila i sama Tia. – Prijateljice, hvala ti od srca! Mamin ponos najveći na svijetu! Naša bi unučad imala najcool bake na svijetu – dodala je gospođa Mamić. Inače, Tia je oduvijek bila suzdržana kada je riječ o medijima, a u jednom od rijetkih medijskih istupa progovorila je o životnim nedaćama koje su je zatekle. Rano je ostala bez majke, a život s ocem alkoholičarem ostavio je traga na njoj.

Novu šansu pružio joj je ekonomski stručnjak i političar Ljubo Jurčić koji je skrb o Tiji preuzeo nakon što je ostala bez oba roditelja. Da prebrodi rane iz djetinjstva, pomogao je i sin Zdravka Mamića, u čijem je zagrljaju pronašla svoju mirnu luku. – Najvažnije mi je u životu znati da imam partnera koji je uz mene te mi je ujedno i najbolji prijatelj. Unio mi je mir i donio osmijeh na lice svaki dan – kazala je svojedobno Tia. I Marijo iza sebe ima jedan propali brak, i to s bivšom TV voditeljicom Monikom Kravić s kojom ima dva sina. (mb)*

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

Avatar dr. Evil
dr. Evil
07:32 22.10.2019.

"Najvažnije mi je u životu znati da imam partnera koji je uz mene te mi je ujedno i najbolji prijatelj." ...To je mislila i Monika.

Avatar comandante
comandante
10:29 22.10.2019.

da zagrebačka vizaštica...hahahah, raniti ću se

Avatar Glina74
Glina74
09:00 22.10.2019.

Opet jedna sa teškim dijetinjstvom ocom pijancem,radio na bauschteli dali baš svi Hrvatskoj imaju loše dijetinjstvo .Ako nije radio na Bauschteli onda je otac alkoholičar haahahahahahah