zanimljiva priča

Znate li kako je Severina dobila ime? Pjevačica otkrila tajnu svog imena i dobro nasmijala sve u studiju

Foto: Instagram
Severina
Foto: Instagram
Foto: instagram/severina
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Severina
28.08.2021.
u 20:15
Nedavno je i službeno okončan Severinin brak s Igorom Kojićem, a pjevačica je nakon razvoda djevojačko prezime - Vučković. No, osim prezimena, njezine brojne obožavatelje intrigira i tajna njezina imena.
Pogledaj originalni članak

Proteklih dana Severina je ponovno u fokusu javnosti. Nedavno je i službeno okončan njezin brak s Igorom Kojićem, a pjevačica je nakon razvoda djevojačko prezime - Vučković. No, osim prezimena, njezine brojne obožavatelje intrigira i tajna njezina imena koju je svojedobno otkrila gostujući u jednom TV showu. 

- Moje ime negdje znači strogost i pravda. Takva sam zaista. Tata mi je htio dati ime Nataša, ali mama je obožavala mog oca, a on se zvao Sever. Djed je davao imena djeci po stranama svijeta. Vjerovali ili ne. Imao je četiri sina - Sever, Jug, Istok, Zapad, a kći je bila Danica. Međutim, moja baka to nije željela. Tako je onda moj otac dobio drugo krsno ime -  otkrila je pjevačica u popularnoj srpskoj emisiji AmiG show.

Foto: Instagram
-  Međutim, ipak je zadržao iz nepoznatog razloga ime Sever, a ja sam tako dobila ime Severina. Postojao je i susjed preko puta kuće koji se zvao Severin... Tako da...Ali ipak mislim da je zbog oca -  rekla je Severina i svojom izjavom nasmijala publiku i gledatelje. 

Podsjetimo, nakon što je na zagrebačkom sudu potpisala sporazumni razvod sa sada već bivšim suprugom Igorom Kojićem pjevačica se uputila u rodnu Dalmaciju. Pratiteljima na Instagramu često pokazuje koliko voli biti na moru, a ovih je dana obožavatelje oduševila fotografijom na kojoj je pozirala na stijeni poviše mora. Istaknula je svoju vitku liniju u dvodjelnom badiću i citirala poznatog moreplovca. "More, kada jednom baci svoje čini, onda zauvijek drži čovjeka u mreži čuđenja...", napisala je Severina pored fotografije.

Foto: instagram

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Mali Berica
Mali Berica
20:44 28.08.2021.

Severine se odrekla rođena sestra, onda možete mislit što tek mi mislimo o njoj i koliko nas zanima, ona može prodavati svoje isprazne priče samo Srbima.