Kultni 'Prijatelji'

10 godina poslije: Znate li što je s glumcima hit-serije danas?

Foto: Pixsell
10 godina poslije: Znate li što je s glumcima hit-serije danas?
07.05.2014.
u 22:56
'Prijatelji' su zaista serija koja je obilježila živote više generacija. Njihovo veliko prijateljstvo te različite životne situacije ostali su u srcima milijuna obožavatelja, a tako je i nakon točno 10 godina otkako je prikazana zadnja epizoda serije...
Pogledaj originalni članak

''Prijatelji'' su zaista serija koja je obilježila živote više generacija. Njihovo veliko prijateljstvo te različite životne situacije ostali su u srcima milijuna obožavatelja, a tako je i nakon točno 10 godina otkako je prikazana zadnja epizoda serije. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer bili su nepoznati glumci kada su angažirani na kultnoj seriji, koja im je promijenila živote, piše Huffington Post. Znate li što je s njima danas?

1. David Schwimmer – Ross

Uloga Rossa i dalje je Schwimmerova uloga života. Pojavio se u nekoliko serija, kao što su ''3D Rock'' i ''Entourage'', a režirao je i nekoliko filmova. U privatnom životu cvjetaju mu ruže. U braku je sa fotografkinjom Zoe Buckman, s kojom ima trogodišnju kćer Cleo. Svoj privatni život ljubomorno čuva od javnosti, a i dalje je najpoznatiji po ulozi Rossa.

2. Matthew Perry – Chandler

Perry se pojavio u nekoliko holivudskih filmova, glumeći sa zvijezdama kao što su Salma Hayek i mlađahni Zac Efron. Filmovi nisu polučili pretjerani uspjeh, no to nije jedino što je tijekom godina mučilo Matthewa. U medijima se stalno pojavljivao zahvaljujući svojim ovisnostima o alkoholu i drogama. Priznao je da je tijekom snimanja ''Prijatelja'' bio ovisan o tabletama. Otkrio je da je znao popiti i po 30 tableta dnevno, a miješao ih je sa litrom vodke. Danas je uspio pobijediti ovisnosti te živi potpuno drukčijim životom.

3. Matt LeBlanc – Joey

LeBlanc je nastavio biti ''Joey'' i nakon što su ''Prijatelji'' završili. Serija je završila neslavno nakon samo dvije sezone. Nakon toga glumio je u nekoliko filmova te se prihvatio produkcijskog posla.

4. Courteney Cox – Monica

Manipulativna Monica radila je na nekoliko projekata nakon što su završili ''Prijatelji'', a u žiži zanimanja javnosti našao se i njezin brak s glumcem Davidom Arquetteom. Zajedno su završili još tijekom snimanja ''Prijatelja'', a usput su se i vjenčali te ubrzo postali roditelji. Dobili su kći Coco. Iako su se rastali 2010. godine, ostali su u dobrim odnosima zbog kćeri. I dalje je dobra prijateljica te čak suradnica s televizijskim mužem Matthewom Perryjem.

5. Jennifer Aniston – Rachel

Glumica je nakon 'Prijatelja' postigla najveću slavu. Mnogi hollywoodski projekti lansirali su je među najtraženije glumice Hollywooda, a glumila je i u mnogo filmova koji su postigli velik uspjeh. Tijekom snimanja ''Prijatelja'' bila je u vezi s Bradom Pittom, što je dodatno utjecalo na njezinu hollywoodsku poželjnost. Trenutačno je zaručena s Justinom Therouxom, s kojim navodno čeka i dijete.

6. Lisa Kudrow – Phoebe

I Lisa se pojavila u nekim hollywoodskim filmovima, no Phoebe ju je definitivno obilježila. Šašava Lisa zapravo je iznadprosječno inteligentna, uspješna glumica, a uživa i u braku sa Michelom Sternom, s kojim ima sina Juliana.

>>Jennifer Aniston konačno trudna i već zna spol djeteta?!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MA
matador007
09:55 08.05.2014.

Serija je i danas super,a oni nas 10 godina poslije ni najmanje ne zanimaju.