Uživa

Zvijezda Netflixove najuspješnije serije u kojoj su i brojne seksi scene ljetuje u Istri

Foto: profimedia
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
11.08.2021.
u 09:33
Glavna glumica u seriji "Bridgerton" Phoebe Dynevor na Instagramu je otkrila kako je trenutno u Istri točnije u Balama.
Pogledaj originalni članak

Turistička sezona je na samom vrhuncu, a svakog dana sve je duža lista poznatih osoba koje su odlučile svoj godišnji odmor provesti baš u našoj zemlji. Instagram nam je tako otkrio kako je Istru za odmor odabrala i glumica trenutno najuspješnije Netflixove serije "Bridgerton". Glavna glumica u ovoj seriji Phoebe Dynevor na Instagramu je otkrila kako je trenutno u Istri točnije u Balama gdje uživa s prijateljicom u jednoj popularnoj vinariji u čijem sklopu su i vile za odmor.

Britanska glumica objavila je fotografiju na kojoj je vino i voće koje su kao dobrodošlicu domaćini ostavili za nju i njezinu prijateljicu. Phoebe smo imali priliku gledati i u Foxovoj seriji "Mlađa", ali tek je s "Bridgertonom" ostvarila svjetsku popularnost i ova Netflixova serija, u kojoj je veliki broj seksi scena između Phoebe i njezinog partnera u seriji Regé-Jean Page, najgledanija je serija otkako postoji ova streaming platforma i statistika kaže kako je 82 milijuna kućanstava gledalo seriju.

Foto: instagram

U tijeku je snimanje druge sezone, ali pitanje je hoće li novi nastavci privući toliku pažnju publike jer je Page odlučio napustiti projekt. Naime, šuška se kako je ovaj glumac ozbiljan kandidat za novog Jamesa Bonda i zato je odlučio pozdraviti se sa serijom koja mu je priskrbila vojsku obožavateljica jer se želi posvetiti Bondu.

VIDEO Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LI
liliZG
11:04 12.08.2021.

čitam naslov i ne mogu vjerovati što je najvažnije, to je strašno , baš strašno..... znam da je klik najvažniji ali zar stvarno , niste mogli napisati ime te serije pa bi fanovi kliknuli na to , al najvažnije "seksi scene"....zar stvarno.... ????