Liam Payne

Zvijezda One Directiona hitno prebačena u talijansku bolnicu zbog 'nepodnošljive boli'

Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: Press Association/PIXSELL
Foto: instagram
Foto: 'Christie Goodwin'
'L-r, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles, Niall Horan and Louis Tomlinson in TriStar Pictures\' One Direction: This Is Us.'
Foto: DPA/Pixsell, PA/Pixsell
Liam Payne
Foto: DPA/Pixsell, PA/Pixsell
Liam Payne
Foto: PA/Pixsell
One Direction
Foto: PA/Pixsell
One Direction
14.09.2023.
u 07:00
Hitna ga je prebacila u bolnicu gdje su ga pregledali i prebacili na odjel gdje bi trebao ostati nekoliko dana dok liječnici ne utvrde točnu dijagnozu
Pogledaj originalni članak

Glazbenik Liam Payne (30) zabrinuo je obožavatelje nakon što je hitno završio u bolnici na odmoru u Italiji. Naime, glazbenik se u Italiji na jezeru Como odmara sa svojom djevojkom, influencericom Kate Cassidy, a putovanjem su htjeli proslaviti godišnjicu njihove veze.

Britanski medij The Sun piše kako je prebačen u bolnicu zbog "nepodnošljive boli" koju su najvjerojatnije izazvali problemi s bubrezima. Hitna ga je prebacila u bolnicu gdje su ga pregledali i prebacili na odjel gdje bi trebao ostati nekoliko dana dok liječnici ne utvrde točnu dijagnozu.

VEZANI ČLANCI

Inače, ovo nije prvi put da Payne ima problema s bubrezima. Podsjetimo, prošlog mjeseca otkazao je turneju u južnoameričkim zemljama jer je završio u bolnici zbog ozbiljne upale bubrega. Tada je rekao kako "nikome ne bi poželio ovakve probleme".

- Liam nije dobro, no na najboljem je mogućem mjestu jer doktori napokon mogu detaljno proučiti problem i pomoći mu. Jasno, razočaran je što je njegovo putovanje s Kate uništeno, no barem je ona bila uz njega da mu pomogne kada se razbolio. Liječnici su mu rekli da neće moći kući barem šest dana. Žele napraviti sve moguće testove - ispričao je neimenovani izvor za The Sun.

Isto tako, Liam je proveo 100 dana u klinici za rehabilitaciju u Louisiani u SAD-u, a sve nakon "party dana" u vrijeme One Directiona, prije njihova raspada 2015. godine.

VIDEO Sergej Trifunović ponovno izvrijeđao splitske policajce: Zabranjen mu je ulazak u EU i još tri zemlje

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Stradun
Stradun
15:21 14.09.2023.

Boljeli ga bubrezi ? Onda je otišao u bolnicu zbog nepodnošljivog bola. Bol je tad muškog roda .( Za duševnu patnju bol je ženskog .)