Kolumna

Smije li se HDZ u korizmi odreći Jadranke Kosor?

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Smije li se HDZ u korizmi odreći Jadranke Kosor?
23.02.2013.
u 12:00
Bivša premijerka poput lavice brani svoj politički integritet podsjećanjem na svoje zasluge, a sadašnjem vodstvu stranke pronalazi razne zamjerke
Pogledaj originalni članak

Jadranka Kosor, donedavna predsjednica HDZ-a, suočena s odlukom Predsjedništva stranke da Visoki časni sud protiv nje pokrene stegovni postupak neumorno nastupa u javnosti. Bivša premijerka poput lavice brani svoj politički integritet podsjećanjem na svoje zasluge, a sadašnjem vodstvu stranke pronalazi razne zamjerke. Karamarku zamjera što je “gradski odbor u Zagrebu raspustio na Malu Gospu”, a najnovija je primjedba da “demokršćanska stranka ne bi smjela donositi odluke u korizmeno vrijeme”. Zar nije čula vic da se Karamarko u korizmi odrekao – Jadranke Kosor.

Opačić imitirala Severinu, ali je zaboravila broš

Milanka Opačić, potpredsjednica Vlade i ministrica socijalne politike i mladih, skrenula je svjetla pozornice na sebe nastupom na humanitarnoj modnoj reviji za borbu protiv raka dojke u Mimari i to u ulozi modela. Potpredsjednica Vlade pojavila se u smjeloj čipkastoj haljini i time izazvala lavinu komentara, posebice stoga što je riječ o kreaciji u kakvoj se nedavno pojavila Severina. Nije to prvi put da je ministrica socijalne skrbi pokazala sklonost glamuroznim nastupima, ali je teško ne primijetiti da Opačić, ako je već odlučila kopirati poznatu pjevačicu, treba biti dosljedna. Idući put kada posudi Severinin stil, neka stavi i broš. S brojem 374.797.

Otvoren natječaj za novog ministra zdravlja

Rajko Ostojić, kandidat SDP-a za gradonačelnika Zagreba, nije još dao ostavku na funkciju ministra zdravlja. Ali, ako razmisli, nema izbora. Pobijedi li Bandića, morat će je dati, a izgubi li – bolje mu je da se povuče.

Kako je esdepeovac uspio zbuniti ginekologa

Zoran Milanović, premijer, priznao je da je trebao na početku mandata poduzeti oštrije rezove i time se posve uklopio u vic koji kruži o njegovoj Vladi. Pita ginekolog gospođu zašto je još nevina iako je već u trećem braku. Pa vidite, prvi muž bio je isključivo za platonsku ljubav, drugi je muž preferirao samo francuske poljupce, a treći je esdepeovac, odgovori žena. Pa u čemu je problem s njim, zbuni se ginekolog. On se, moj doktore, već drugu godinu samo čudi kakvo je stanje zatekao.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.