Kuhajte uz Moj Večer

Kuhajte uz Moj Večernji

strawberry
Foto: Reuters
Na Li
Foto: Reuters
Marija Šarapova
Foto: Matija Habljak
Dinamo
02.12.2009.
u 16:40
Renomirani kuhar poznatog zagrebačkog restorana ''Stefano'' Danijel Gretić za vas je otkrio tri najtraženija recepta s menija.
Pogledaj originalni članak

Dragi pretplatnici Večernjeg lista, vodimo vas na putovanje okusa i mirisa koji će probuditi vaša najzahtjevnija osjetila! U gastro kutku magazina Moj Večernji predstavljamo vam najsvježije, najzanimljivije i najpraktičnije kulinarske recepte koje možete sami napraviti u oazi svoje kuhinje. 

Renomirani kuhar poznatog zagrebačkog restorana ''Stefano'' Danijel Gretić za vas je otkrio tri najtraženija recepta s menija.

Kako biste saznali Danijelove kulinarske tajne te naučili kako se pripremaju ova ukusna jela, pogledajte video školu koju smo pripremili za vas! 

 

Tjestenina tagliatelle s pršutom San Daniele i tartufima



Sastojci

  • 10 dag tjestenine tagliatelle
  • 0.3 g tartufa
  • 10 dag San Daniele pršuta
  • 0.5 dcl vrhnja za kuhanje
  • 8 dag parmezana
  • sol i papar
  • maslinovo ulje

 

Rižoto mantecato s teletinom i rikulom

 

Sastojci

  • 15 dag telećeg buta
  • 10 dag roma riže
  • 5 dag rikole
  • 5 dag maslaca
  • 5 dag parmezana
  • povrtni temeljac
  • sol i papar
  • obično ulje

 

File tune u umaku od svježih rajčica s crnim maslinama

 

Sastojci:

  • 20 dag filea tune
  • 5 dag rajčice sherry
  • 5 dag crnih maslina
  • 20 dag krumpira za prilog
  • maslinovo ulje
  • umak od rajčice
  • sol i papar

 

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.