gležanj

Abendblatt: Petrić se vraća ove godine

Foto: AFP
Abendblatt: Petrić se vraća ove godine
18.11.2009.
u 12:59
Tri remija i poraz učinak je koji je ostvario njemački nogometni Bundesligaš u prvenstvu od 4. listopada kada je gležanj ozlijedio hrvatski napadač momčadi Mladen Petrić (28).
Pogledaj originalni članak

Poslije ozljede Petrić je i operiran, a prema prognozama koje je HSV davao pretpostavljalo se da ga očekuje pauza sve do nastavka sezone (16. siječnja).

Ipak, dobre vijesti donosi hamburški Abendblatt koji piše da je hrvatskog napadača moguće na travnjacima očekivati već u ovom dijelu sezone. Poziva se pritom njemački dnevnik na izjavu trenera momčadi Brune Labbadije koji kaže:

- Sve izgleda dobro, radosni smo zbog toga. Liječnici su zadovoljni njegovim oporavkom i on je počeo trenirati s loptom. Vidjet ćemo kada ćemo ga moći priključiti momčadi.

“Običnom smrtniku potrebno je šest tjedana da se oporavi od takve ozljede. Srećom, Petrić nije običan smrtnik. Osjeća se dobro i prije zimske stanke mogao bi se vratiti na teren. Bio bi to divan Božićni dar”, piše Abendblatt.

HSV u 17. kolu dočekuje momčad Werdera, a prema pisanju njemačkog dnevnika mogla bi to biti povratnička utakmica Mladena Petrića čija momčad nakon 12 odigranih kola zauzima treće mjesto bundesligaške ljestvice sa 23 osvojena boda, koliko ih ima i drugoplasirani Werder. Lider prvenstva, momčad Bayera, trenutačno najvjernijoj pratnji bježi za tri boda.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.