PRIZNANJE CEDEVITI

Aco Petrović trener sezone u Eurokupu

Foto: 'Dino STANIN'
Aco Petrović trener sezone u Eurokupu
05.04.2011.
u 16:54
Nakon rezultatske zadovoljštine, Cedevitinu treneru Aleksandru Petroviću (52) stiglo je i izglasano priznanje.
Pogledaj originalni članak

Ured Eurolige izabrao ga je za trenera sezone u Eurokupu, u natjecanju u kojem je odveo svoju momčad do završnog turnira četvorice.

- Ovo mi se čini logičnim slijedom onoga što se ove sezone s Cedevitom događalo. Najviše puta smo pobijedili u gostima, najviše puta imali igrača kola Eurokupa, Rudeža i i Wrighta po dvaput, a Drapera jednom, a imamo i najboljeg igrača cijelog dosadašnjeg natjecanja. Očekujem da će za koji dan Drapera proglasiti MVP-jem. Osim toga, najviše smo puta bili na Eurosportu, od mogućih 14 utakmica, nas su prenosili sedam puta. Priče o "Pepeljugama" su svima zanimljive. I taj faktor je utjecao jer smo mi debitanti u Eurokupu, tek drugu sezonu u Europi. Priča je to koja je zaintrigirala, a u tome je valjda prepoznata i moja zasluga - prokomentirao je Petrović.

Dobitnici ove nagrade dosad su bili Oktay Mahmuti (Benetton, 2009.) i Ilias Zouros (Panellinios, 2010.), a Neven Spahija lanjski je pobjednik natjecanja s Valencijom.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

TR
Travno221
22:37 05.04.2011.

Gle, gle, Brajdić ipak nije u štrajku. Samo se pritajio. Pametan dečec, gdje bi se on zamjerio upravi. Ionako će se drugi izboriti i za njegova prava.

ZA
zaja1
23:34 05.04.2011.

bravo za Acu Petrovića. odlično vodi utakmicu, iako često pretjeruje s provokacijama, ganjanjem sudaca itd, draže mi je da trener na sudjeluje u utakmici, nego da mirno sjedi na klupi

RA
rasim
00:53 06.04.2011.

pogledaj Obradovića kako urliče konstantno na sudije, radi pritisak, a od Obradovića nema većeg u Europi.