ĆOSIĆEV KUP

Aco: Split nas je poremetio, protiv Jollyja moramo oprezno

Foto: Daniel Kasap/Pixsell
Aco: Split nas je poremetio, protiv Jollyja moramo oprezno
07.01.2013.
u 13:22
- Moramo odigrati ozbiljno i ne dozvoliti Jollyju da uđe u napadački ritam - kaže Aco
Pogledaj originalni članak

Nakon šok-terapije i poraza od Splita u regionalnoj ligi košarkaši Cedevite otputovali su u Šibenik gdje će protiv Jollyja u utorak igrati četvrtfinale Ćosićevog kupa. Kod cedevitaša više ništa nije sigurno, gube i od puno slabijih momčadi pa je uoči sutrašnje utakmice oprez maksimalan.

- Kup je donosio dosta neugodnih utakmica jer se igra jedinih 40 minuta i nemamo pravo procijenjivati tko je preko puta nego odigrati ozbiljno utakmicu, prije svega defanzivno i ne dozvoliti Jollyju da uđu u napadački ritam. Protivnik ima tri vrlo dobra napadača, prije svega Ross kojeg trebamo iskontrolirati, no ima ih još od Butorca, Kature Gabrića... Svi oni mogu ući u pozitivan ritam ako im dozvolimo i onda se moramo čupati 40 minuta - rekao je trener Aco Petrović i dodao:

- Pobjeda nas vodi na Final four  i moramo ju gledati kroz prizmu da nas ostavlja u mogućnosti da se borimo za prvi trofej ove sezone. Zbog toga nam je ta utakmica ekstremno bitna pogotovo jer izlazimo iz kiksa protiv Splita, koji nam nije legao i poremetio nas je. No, kao ozbiljni profesionalci moramo se podignuti

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.