osjećaj ponosa

Agrokor u kockicama u znak podrške našim nogometašima

Foto: Agrokor
agrokor
Foto: Agrokor
agrokor
Foto: Agrokor
agrokor
12.06.2014.
u 17:07
U znak podrške našim nogometašima na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu, poslovni toranj Agrokor koncerna u Zagrebu obukao je kockasto ruho
Pogledaj originalni članak

U znak podrške našim nogometašima na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu, poslovni toranj Agrokor koncerna u Zagrebu obukao je kockasto ruho.  Na vrhu tornja, alpinisti su postavili veliki vizual s crveno-bijelim kockicama i natpisom „Zajednički osjećaj ponosa“, koji krasi i ulaz u zgradu.

Agrokor koncern sa svojim članicama ponosni je sponzor hrvatske nogometne reprezentacije. Poruka i vizual „Zajednički osjećaj ponosa“ zahvala je i čestitka našim reprezentativcima koji su veliki ambasadori Hrvatske u svijetu i koji nas svojim uspjesima čine posebno sretnima.

>>Nisu Hrvati svjesni koliko znači otvaranje s Brazilom

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Šljivovica
Šljivovica
19:11 12.06.2014.

Sada bi srbi trebali poslati prosvjednu notu i kukati po svijetu jer previse masemo za Hrvatskim zastavama!