Luis Enrique

'Ako netko može dostići 0:4, onda je to Barca, ne otpisujte nas!'

Foto: Reuters/PIXSELL
'Ako netko može dostići 0:4, onda je to Barca, ne otpisujte nas!'
15.08.2015.
u 11:09
- Naravno da preuzimam odgovornost za poraz, ali u ponedjeljak će u uzvratu biti drugačije
Pogledaj originalni članak

Athletic Bilbao pregazio je sinoć Barcelonu u prvoj utakmici španjolskog Superkupa, bilo je 4:0. Već dugo Katalonci nisu izgledali toliko nemoćno kao sinoć, a uz sjajnu igru domaćina, mnogi razlog tome vide i u sastavu Barce u kojem na početku nije bilo Inieste, Rakitića, Piquea...

- Da ponovno igramo, stavio bih isti sastav, pravdao se Luis Enrique pa analizirao utakmicu.

- Naravno da preuzimam odgovornost za poraz, ali u ponedjeljak će u uzvratu biti drugačije. Igrali su neki igrači s manjom minutažom, a Athletic je iskoristio naše pogreške. No, nemojte nas otpisati, mi još uvijek možemo osvojiti taj trofej. Ako netko može stići 0:4, to je Barcelona! Pokušat ćemo to svim snagama. Dakako da me brine toliko primljenih golova, analizirat ćemo ih i pokušati ispraviti pogreške.

>>Ovo je slomilo Barcelonu! Pogledajte San Joseovu bombu s centra igrališta!

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar FrancJunior
FrancJunior
11:35 15.08.2015.

Sokirala nas ova izjava!

RI
rikavac
14:25 15.08.2015.

moj Luis pa nisi igrao protiv Cukarickog pa da pola ekipe odmaras ,sad ti se to osvetilo. Ako iko to moze stic onda je Barsa al bit ce tesko. Drzim Fige!