PREPORUKA ZA KLAĐENJE

Najvece tečajeve u Germaniji iskoristi za put u Katar

Foto: ALBERT GEA/REUTERS
Najvece tečajeve u Germaniji iskoristi za put u Katar
07.05.2022.
u 13:36
Sezone se približavaju kraju tako da je za dosta veliki broj klubova gotovo svaka sljedeća utakmica 'kvalifikacijska'. Danas Napoli mora pobijediti u Torinu ako želi zadržati barem minimalne šanse za osvajanjem naslova, Barcelona bi trijumfom protiv Betisa osigurala Ligu prvaka
Pogledaj originalni članak

I ove subote Germania ima najveće tečajeve u državi.

Ako još nisi osigurao svoje mjesto u Germania avionu za Katar, iskoristi današnje najveće tečajeve i UKRCAJ SE! A dok čekamo idućeg putnika za Katar, okrećemo se ispunjemom subotnjem nogometnom dan, u kojem nas očekuju brojne utakmice iz gotovo svih europskih nogometnih liga. Sezone se približavaju kraju tako da je za dosta veliki broj klubova gotovo svaka sljedeća utakmica 'kvalifikacijska'. Danas, recimo, Napoli mora pobijediti u Torinu ako želi zadržati barem minimalne šanse za osvajanjem naslova, Barcelona bi trijumfom u Sevilli protiv Betisa osigurala Ligu prvaka, a jedina utakmica bez rezultatskog imperativa je ona između Istre 1961 i Šibenika na Aldo Drosini. No, poznata je ta priča o 'vječito devetoj Istri'. E, pa, Puljani danas imaju priliku preskočiti Šibenčane i skočiti na osmo mjesto. A ako spomenuti klubovi ostvare pobjede, a vi odigrate na njih, bit ćete najveća faca u svojoj ekipi. Tako da držimo fige, ne samo vama, već i Barceloni, Napoliju i Istri 1961...

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište. Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

BETIS - BARCELONA (21.00), DVOJKA 2.35

Betis je dugo bio pri samome vrhu, čvrsto je držao mjesto koje vodi u Ligu prvaka. No, serija loših rezultata, i samo dva osvojena boda u posljednja tri kola, bacila su Andalužane na peto mjesto, s tri boda manje od mjesta koje vodi u elitu. Betis danas ima nezahvalan zadatak, u goste im dolazi drugoplasirana Barcelona koja želi zadržati tu poziciju i, po mogućnosti, ne si kompromitirati mjesto u Ligi prvaka. Razlika je 'samo' sedam bodova prednosti u odnosu na Betis i novi posrtaj Xavijeve momčadi mogao bi biti koban. Barca se želi revanširati Betisu za poraz u prvoj utakmici sezone na Camp Nou (0:1), a za kladioničare je dobra informacija da je šest prethodnih susreta između ove dvije momčadi završilo s oba daju 3+, a na posljednjih sedam utakmica (ne računajući prvi ovosezonski), pao je 41 pogodak, odnosno gotovo šest po susretu!

TORINO - NAPOLI (15.00), DVOJKA 2.25

Napoli je propustio epsku priliku da Napulju donese tek treći naslov prvaka u povijesti, prvi nakon ere Diega Maradone. Ili ipak nije? Napoli trenutno ima osam bodova i utakmicu manje od Intera, sedam bodova manje od Milana (uz isti broj utakmica). Teoretske šanse za titulom i dalje postoje. Naravno, momčad Luciana Spalettia za 'čudo' mora upisati sve tri pobjede do kraja sezone, uključujući i u današnjoj utakmici protiv sigurnog Torina. Jurićeva, Pjacina i Brekalina momčad igra dobro i neopterećeno, za poraz ne znaju mjesec i pol dana, no protiv Napolija nisu slavili od ožujka 2015.!? Prva utakmica sezone završila je minimalnom pobjedom Napolitanaca, a trijumf gostiju očekuje se i večeras.

ISTRA 1961 - ŠIBENIK (19.05), JEDINICA 1.85

Istra 1961 je 'vječita deveta' momčad 1.HNL. Ove sezone nema dodatnih kvalifikacija za 1.HNL, stoga nema bojazni da bi mogli ispasti iz lige. No, Zeleno-žutima je svakako u interesu napokon završiti na mjestu višem od tog devetog kojeg trenutno drže. U goste im stiže Šibenik, osma momčad prvenstva koja ima bod više. Zanimljivo, u sve tri ovosezonske utakmice slavio je Šibenik, a briljirali su Ivan Delić koji je u međusobnim utakmicama zabio četiri gola (i zabilježio dva asista), dok je tri pogotka zabio Marin Jakoliš. Potonjeg vipše nema u redovima Šibenika, kao ni kartoniranog Diona Drene Belje iz Istre koji je zabio tri pogotka Šibeniku ove sezone. Ipak, Istra je domaćin i ima veliku priliku skočiti na osmo mjesto. Vjerujemo kako je neće propustiti i danas će slaviti u ovom dvoboju. Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Germaniji.

NAPOMENA: Tečajevi su podložni izmjenama, ali će ih Germania u svakom trenutku držati najvećima.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.