Darijo srna:

Ako želi napredovati, Kovačić mora napustiti Inter!

Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
Ako želi napredovati, Kovačić mora napustiti Inter!
11.11.2014.
u 14:30
Hrvatska se dosta promijenila u odnosu na momčad s Europskog prvenstva 2012. kad smo s Italijom igrali 1:1, tvrdi hrvatski kapetan
Pogledaj originalni članak

Darijo Srna, kapetan hrvatske reprezentacije, najavio je u intervjuu za talijansku Gazzettu utakmicu s Italijom 16. studenog.

– Hrvatska se dosta promijenila u odnosu na momčad s Europskog prvenstva 2012. kad smo s Italijom igrali 1:1. Hrvatska je danas jako dobra momčad i veselim se ovoj utakmici. Ne vjerujem da će ova utakmica biti odlučujuća u skupini, kako se to najavljuje – rekao je Srna i komentirao nastupe Matea Kovačića za Inter:

– Kovačić je jedan od najboljih mladih igrača u Italiji, no on, ako želi napredovati, mora promijeniti klub. Jer daleko je Inter od svojih najboljih dana.

Talijane ja ta izjava iznenadila, ali ih je i zaintrigirala jer je Kovačić nedavno odbio novi ugovor tvrdeći da postojeći još dovoljno dugo vrijedi.

>>'Hrvatska ima vrhunsku momčad, pogledajte samo Kovačića i Kramarića!'

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

MI
mirko0410
19:36 11.11.2014.

strašni Maribor, ali Dinamo ma kako loš još uvijek bez problema izbacuje slovenske iskompleksirane ekipe

PR
provokatorica
17:36 11.11.2014.

Što je to lošeg rekao?

KO
kobac19
16:55 11.11.2014.

hahaha vidi ovog CPHE ...taj tvoj rudarski klub ni za sto godina neće biti slavan kao Inter... Ti da si ravi oprostio bih se od repke, već godinama ne igraš za repku kao za klub...