DAILY MAIL

Aktualni prvak Engleske želi kupiti Matea Kovačića: 'To dovoljno pokazuje koliko je genijalan igrač'

Foto: Mark Pain
Aktualni prvak Engleske želi kupiti Matea Kovačića: 'To dovoljno pokazuje koliko je genijalan igrač'
04.03.2023.
u 08:14
Hrvatski reprezentativac navodno je otpisan u londonskom velikanu i mogao bi promijeniti englesku adresu tijekom ljetnog mercata
Pogledaj originalni članak

Engleske novine Daily Mail javljaju kako je menadžer Manchester Citya, Pep Guardiola, iznimno zagrijan za ljetni transfer Matea Kovačića na Etihad. Chelsea je u ludom prijelaznom roku potrošio čak 330 milijuna eura na razna pojačanja i prinove, što znači kako će morati prodavati, a jedan od igrača koji su u izlogu je upravo hrvatski reprezentativac. 

- On mora ostati u Chelseaju. Budući da ima tek nešto više od godine dana ugovora, pred hrvatskim veznjakom je teška odluka na ljeto. Pred 29. rođendan koji će proslaviti u svibnju pred njim je možda i posljednje dugogodišnji ugovor karijere. Piše se o interesu koji pokazuju Pep Guardiola i Manchester City, a to dovoljno govori o tome kakav je briljantan igrač kad ga ide. Boehly bi morao napraviti sve što može da zadrži Kovačića na Stamford Bridgeu - piše Mail. 

Kovačić je odigrao ukupno 207 utakmica za Chelsea. Postigao je pet golova i namjestio ih 14, a s klubom slavio četiri titule. Chelsea je s njim u momčadi osvojio Ligu prvaka, Europa ligu, Uefin Superkup i Svjetsko klupsko prvenstvo.

Osvajač svjetske bronce iz Katara ima ugovor s plavcima do ljeta 2024. godine, ali je vrlo izvjesno kako ga neće odraditi do kraja jer menadžer Potter u prvoj ekipi vidi argentinskog veznjaka Enza Fernandeza

 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

KA
kajinx
11:07 04.03.2023.

Veliki igrač, Kovačić, treba velikog trenera!

Avatar links
links
08:28 04.03.2023.

korektan igrač... debelo precijenjen i preplaćen za ono što daje, odnosno ne daje

VK
vječni krojf
10:25 04.03.2023.

Karijera ide kraju,a još se nigdje nije dokazao.Kada smo svi očekivali od njega da postane pravi on je završio na klupi i roba je za prodaju.On previše filozofira u nogometu,a pravog učinka nema.