PROBLEMI ZA ČAČIĆA

Dinamu nedostaju tri ključna prvotimca: Plavi dugo nisu bili ovako desetkovani pred utakmicu na Poljudu

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Dinamu nedostaju tri ključna prvotimca: Plavi dugo nisu bili ovako desetkovani pred utakmicu na Poljudu
14.10.2022.
u 08:03
Ogroman hendikep bi bio za Dinamo ukoliko ne bi mogao računati na standardne igrače protiv Hajduka.
Pogledaj originalni članak

Dinamo se okreće domaćim obavezama nakon dvostrukog programa u Ligi prvaka protiv austrijskog Salzburga, a na rasporedu su utakmice s Varaždinom a slijedi i veliki okršaj na Poljudu protiv Hajduka

Međutim, Ante Čačić u ovom trenutku ima dosta problema s ozlijeđenim igračima jer postoji mogućnost kako će Dinamu nedostajati čak četiri ključna igrača protiv Hajduka. 

Luka Ivanušec će odraditi svoju suspenziju zbog kartona u nedjelju kada se plavi sastaju s Varaždinom na Maksimiru od 15 sati, tako ad će biti na raspolaganju za Hajduk, ali tri igrača su pod ozljedama i nije poznato hoće li se oporaviti. 

Mislav Oršić je dobio udarac u dvoboju protiv Salzburga i postoji velika mogućnost da će propustiti ogled s Varaždincima kako bi spreman dočekao vječiti derbi. Josip Mišić i kapetan Arijan Ademi su srce veznog reda Dinama, ali su trenutno na rehabilitaciji i vode utrku s vremenom. 

Duel Hajduka i Dinama igra se 21. listopada od 18 sati. 

Standings provided by Sofascore

>> VIDEO: Goran Vlaović: Nacionalni stadion je veliki problem, Boban je otkrio da se na tome ozbiljno radi

je li Čačić trebao ranije mijenjati?

Najskuplji igrač Dinama ne dolazi na utakmice, vrijeme je za Baturinu

Bilo bi možda bolje, a to nikad nećemo saznati niti se može tvrditi, da je već nakon sat vremena mijenjao trojicu igrača, uveo svježe snage kako bi se lakše hrvali s mladom austrijskom momčadi. Čačić je za novim izmjenama posegnuo tek deset minuta prije kraja (ušli Moharrami, Baturina i Bočkaj) i sve su to bile logične izmjene, iako se ne možemo oteti dojmu da su se trebale dogoditi ranije što ne znači da bi se nešto sigurno promijenilo.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DU
Deleted user
13:09 14.10.2022.

pa bez Ademija i Ivanuseca smo jaci....jos da Petkovica nesto zaboli bilo bi 0 : 3 u Splitu

VK
vječni krojf
10:23 14.10.2022.

Za Ivanušeca je bolje da nebi igrao,jer kako igra u posljednje vrijeme više koristi od njega imaju protivnici.Doduše ima ga svugdje na terenu,samo u krivo vrijeme, gubi duele,pogrešna dodavanja,kao protiv Salzburga.Največi hendikep je Josip Mišić,a Ademi bi nedostajao kao kapetan,ali i njemu je učinak u zadnje vrijeme jako bijedan.Ima sreće da ga navijači i mediji vole.U zadnje vrijeme itekako navijači vole krive igrače, pogotovu ponikle u Dinamu.

ST
stefj
09:04 14.10.2022.

Hajduk je još daleko od Salzburga ili nekih drugih iz LP. Tu Čačić može puno manje zeznuti, a možda sa zamjenama stvar ispadne i bolja, silom prilika...