kaliniću 90 minuta u remiju

Alex Ferguson ne može bez Rooneya ni u Blackburnu!

Foto: AFP
Alex Ferguson ne može bez Rooneya ni u Blackburnu!
11.04.2010.
u 16:48
Chelsea ima bod više i utakmicu manje od Manchester Uniteda, koji je u tjedan dana posrnuo u LP-u i udaljio se od naslova.
Pogledaj originalni članak

Nakon eliminacije iz Lige prvaka, Manchester United je, bez Rooneya, izgubio i dva vrijedna boda na gostovanju u Blackburnu. Završeno je 0:0 i četiri kola prije kraja ta bi dva izgubljena boda mogla skupo stajati United u utrci za naslov s Chelseom i Arsenalom.

Naš reprezentativac Nikola Kalinić igrao je dobro 90 minuta za Blackburn, znao je sačuvati loptu. Za nedirnute je mreže najzaslužniji bio vratar Blackburna Paul Robinson.

Manchester United imao je inicijativu, a najzreliju priliku za goste Valencia u 43. minuti nije iskoristio. Napadač Uniteda krenuo je sam prema Blackburnovim vratima, no vratar Paul Robinson izvrsno je reagirao i obranio taj udarac. U 80. minuti, Berbatov je ostao sam na 12 metara od Robinsonovih vrata, opalio je po lopti, no domaći je vratar bio dobro postavljen i umirio je loptu.

U drugoj nedjeljnoj popodnevnoj utakmici 34. kola, Wolwerhampton i Stoke City igrali su također 0:0.

Redoslijed: Chelsea 74 boda (33 utakmice), Manchester United 73 (34), Arsenal 71 (33), Manchester City 59 (33), Tottenham 58 (32), Liverpool 55 (33)... 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.