LIGA PRVAKA

Alilović: Zagreb neka se ne brine, nećemo se sramotiti u Harkivu

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Alilović: Zagreb neka se ne brine, nećemo se sramotiti u Harkivu
20.02.2014.
u 08:03
- Mi tamo ne idemo s rezervnom, već s najjačom postavom. Mi smo kandidati za final-four i sigurno si nećemo dopustiti sramotu da tamo izgubimo kad smo ih već kod kuće pobijedili sa 17 razlike - zaključio je Mirko Alilović.
Pogledaj originalni članak

Hoće li rukometaši mađarskog Veszprema pomoći zagrebašima da uđu u osminu finala Lige prvaka? To je pitanje koje se najčešće može čuti ovih dana u Kutiji šibica, gdje trenira momčad Borisa Dvoršeka.

- Činjenica je da se puno razmišlja o tome što će se dogoditi u Harkivu. Utakmica između Motora i Vezsprema završit će sat vremena prije početka naše utakmice. Ne mogu si ni zamisliti kako će izgledati utakmica ako Motor pobijedi - rekao je Boris Dvoršek, trener Zagreba.

U Veszpremu igraju dvojica hrvatskih igrača: Renato Sulić i Mirko Alilović. I nijedan Ukrajinac.

- Bez obzira na kriznu situaciju u Kijevu, zasad nema naznake da nećemo igrati u Ukrajini. Harkiv je ipak daleko od Kijeva i puno je mirnije. Prema planu, trebamo putovati tamo u petak - rekao je Mirko Alilović.

A mogu li zagrebaši mirno spavati? Samo žele da ne izgubite kod Motora.

- Ma mogu mirno spavati. Mi tamo ne idemo s rezervnom, već s najjačom postavom. Mi smo kandidati za final-four i sigurno si nećemo dopustiti sramotu da tamo izgubimo kad smo ih već kod kuće pobijedili sa 17 razlike - zaključio je Mirko Alilović.

>> Zagrebaši izgubili, za prolaz im treba kiks Motora u Zaporožju

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.